Cârciumaru nu a găsit nereguli la Pandurii, Ciurel încă mai caută
Cârciumaru nu a găsit nereguli la Pandurii, Ciurel încă mai caută
Ultra - Scurte26 noiembrie 2013

Reprezentanţii Primăriei Târgu Jiu au declarat, la finalul verificărilor făcute la clubul Pandurii, că nu au găsit nici o neregulă în modul în care au fost cheltuiți banii la club. De asemenea, verificări au făcut și ceilalți doi acționari, Artego și CEO, însă nici eu nu au găsit probleme. În același timp , reprezentanții gigantului energetic doresc să facă verificări suplimentare, până când vor găsi ceva.
Astfel, după zece zile de anchetă la Pandurii, demarate de acţionariat pentru verificarea activităţii financiare a clubului în ultimii doi ani, reprezentanții Primăriei Târgu Jiu au precizat că nu au găsit nereguli, însă Adunarea Generală a Acţionarilor nu a stabilit încă ce trebuia verificat.
„Nu am finalizat, adică noi aşteptăm hotărârea AGA în care să stabilească punctele de vedere, ce vor. Nu am avut în AGA precedentă ce să verificăm. Noi am verificat ce am verificat, dar nu avem hotărârea AGA prin care să se stabilească ce anume trebuie verificat. Am verificat pentru că era şi din partea CEO care au verificat punctele de vedere pe care le-au solicitat ei. Fiecare şi-a verificat partea lui. S-au întocmit nişte machete care au fost lăsate acolo până la clarificarea de către AGA ce răspunsuri vrea concrete, la ce probleme vor să clarifice. Eu am verificat din partea primăriei modul în care s-au primit banii repartizaţi de către consiliul local. Au fost primiţi cu extrase de cont, în datele respective, le-am consemnat într-o anexă. Nu am găsit nicio neregulă pe partea mea, banii s-au primit la nivelul ordinelor de plată cu care au fost viraţi. Din discuţiile pe care le-am avut cu cei de la Artego nu au constatat nici ei nereguli”, a declarat Constantin Fârţă, directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu Jiu.
Interesant este, însă, că Fârță este contrazis de primarul Florin Cârciumaru, care a declarat că acțiunea de verificare s-a finalizat.
„S-a finalizat, urmează să-şi redacteze procesul verbal sau raportul de încheiere al activităţii, să vedem când ne întâlnim în AGA săptămâna asta sau cealaltă.Încă nu sunt toate documentele pentru că o parte din ele sunt luate de organele de cercetare, aşa am eu informaţia”, a declarat Florin Cârciumaru.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.