Cârciumaru nu-și mai amintește dacă a colaborat cu Securitatea. Ion Făget, zis Doru, știe precis…
Cârciumaru nu-și mai amintește dacă a colaborat cu Securitatea. Ion Făget, zis Doru, știe precis…
Investigatii15 noiembrie 2013

Peste 700 milioane lei vechi varsă, lunar, Primăria Târgu Jiu în contul firmei lui Făget, S.C. SIGNOVINCE S.R.L.

Ion Făget, zis Doru, un fost ceferist de toată isprava, astăzi întreprinzător privat,  primește, lunar, peste 700 milioane lei vechi de la Florin Cârciumaru, pentru serviciile de pază prestate de firma sa în beneficiul Primăriei Târgu Jiu. Deși în oraș sunt nenumărate asemenea firme, majoritatea apte să furnizeze servicii similare la standarde calitative ridicate, Cârciumaru varsă tot bugetul de profil în buzunarul lui Făget. Mai mult, Primăria Târgu Jiu a creat o mulțime de posturi de pază total inutile, doar pentru a satisface interesele financiare ale fostului ceferist.

Se zvonește că în curând se vor înființa încă 4 – 5 posturi de gealați, ce vor fi antrenați special să-l păzească pe Cârciumaru de umbra lui, de care-i este deosebit de frică de când Teodorescu, Vână și alții și-au dat arama pe față și l-au anunțat că e timpul să se mute la o primărie de țară, că la asta de oraș va fi adus sânge proaspăt, deși cu un nivel de inteligență aproape bovin.
Cârciumaru deocamdată nu se înghesuie să candideze la nivel de comună, că acolo babele sunt mai pretențioase, se uită dupe primari de-ăștia, tineri, și nici insuliță nu are, acolo, la o adică, să le adune la ziua vârstnicilor și să le-mbete. Plus că, în caz de candidează din nou, trebuie să depună iar declarație de necolaborare cu Securitatea și, dupe evenimentele din ultima perioadă, când s-a răzgândit de foarte multe ori, nu-și mai amintește esact dacă a colaborat sau nu.

Ion Făget, zis Doru, știe precis, dar interesu’ lui Cârciumaru e să nu-și amintească nici el clar, e mai bine așa, pentru toată lumea, 700 milioane pe lună decomdată sunt de ajuns, plus că în unele posturi nici nu e nevoie să bage musai oameni, doar domnu’ Doru să vie cu pontaju’, să-și ia banu’, la ora ezactă, nicio secondă mai târziu, că dânsu’ știe, a lucrat la cefereu și acolo nu se admița să se esiste întârzieri .
Toate bune și frumoase, numa’ că prin Primărie ăia mai destupați la minte au început să clevetească ba că nu bate dom’ Doru la ușe când intră nici la primar, nici la dom’ președinte Călinoiu, la județ, ba că Cârciumaru cam tresare și dacă să-ntâmplă să treacă prin fața Primăriei unu’ de numa’ samănă un pic cu domnu’ Făget, și câte și mai câte. Tot ce-i posibil… I-o fi luat cu trenu’, vreodată, cât a lucrat la cefereu, și el o fi ținut minte, și ei – Cârciumaru și Călinoiu – nu… Cine știe?…

Plus că ar mai fi un amănunt: în 1996, Cârciumaru a candidat pentru postul de primar al Târgu Jiului din partea Partidului Noua Românie, fãcut de alt ceferist, Virgil Măgureanu. Or se știe că ăla, la partid, la el, și la FNI, accepta numa’ ceferiști, ca el și ca Făget.
În curând, situația eshaustivă, ca să zic așa, a dezmățului financiar dintre Primăria Târgu Jiu, Consiliul Județean Gorj și S.C. SIGNOVINCE S.R.L., într-un reportaj care ( cum s-ar zice pe TV SUD ) v-ar putea afecta emotional. Doar aici, în GORJNEWS.

2 COMENTARII
  • gorjanul 16.11.2013 la ora 20:15 pm
    Ba nea' Dajule , tu nu esti normal . Astia sunt normali in zilele noastre cand hotia a devenit o stare de normalitate . Pai ce crezi ca nea' Florin o fi fost vreo fata mare sa poata da cu tifla la CeFeRisti ( securisti ) ? La cate schelete ( scheleturi ) are prin dulap (dulapuri ) nea' Florin o sa'l santajeze ,, prietenii ,, si pe lumea cealalalta .
  • liviu 16.11.2013 la ora 22:57 pm
    Sunteti mizerabili,voi.hotii,strigati hotii!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.