Cârciumaru ocupă heliportul SMURD pentru a organiza concerte
Cârciumaru ocupă heliportul SMURD pentru a organiza concerte
Investigatii22 iunie 2013

După cum scrie şi pe afişul evenimentului, Primăria şi Consiliul Local Târgu Jiu, la iniţiativa primarului, organizează sâmbătă şi duminică (22-23 iunie) o serie de concerte pe Insuliţa de pe Jiu. Nimic rău până acum. Problema a apărut, însă, atunci când am aflat că scena imensă pe care se vor manifesta artiştii va fi amplasată pe heliportul dedicat SMURD-ului. Începând de joi, platforma special construită pentru efectuarea aterizării elicopterelor a fost ocupată de camioane de mare tonaj, schele şi bare de metal, cabluri, echipamente de sunet şi lumini etc. Cum evenimentul e programat să se încheie duminică la miezul nopţii, heliportul va fi eliberat, cel mai probabil, la finalul zilei de luni. Aşadar, în cazul unei urgenţe medicale, elicopterul SMURD nu va putea folosi platforma timp de 5 zile.
Purtătorul de cuvânt al primăriei, Ramona Evulescu, a declarat că „au fost trimise adrese la ISU, atât aici la Târgu Jiu, cât şi la Craiova, prin care au fost înştiinţaţi că heliportul este ocupat, iar în caz că vor exista urgenţe, ele vor fi preluate din altă locaţie”.
Iată şi punctul de vedere oficial al SMURD, exprimat prin intermediul purtătorului de cuvânt al serviciului de intervenţie: „Nu suntem în măsură să comentăm în niciun fel acest aspect, pentru că heliportul nu este administrat de noi. Am fost şi noi informaţi că heliportul nu va fi disponibil pe durata defăşurării acestui eveniment organizat, acolo, de primărie. În situaţia unui caz mai dificil, solicitarea elicopterelor se va face de către serviciul de ambulanţă, preluarea urgenţelor făcându-se de pe Stadionul Municipal.”

2 COMENTARII
  • gorjanul 23.06.2013 la ora 14:11 pm
    ,,,,'rati ai dracu' de comunisti , atunci de ce a ti cheltuit miliarde in campania electorala sa construiti Heliportul daca elicopterul SMURD poate prelua bolnavii din alta locatie ? Bai analfabetule de Negomir afla si tu ca regulile sunt reguli , procedurile sunt proceduri iar legile sunt legi . Nu e ca la tine in grajd la tara unde poti sa bagi vacile in grajdul oilor , porcii in cotetul gainilor sau gastele in cusca cainelui . Tie mai primar analfabet nu-ti face Viorel Caragea dosar prnal pentru blocarea Heliportului ?
  • Ion Popescu 24.06.2013 la ora 9:08 am
    Nesimtirea mediocritatii comunistului agramat nu poate fi starpita decat prin furia multimii . Asta chiar se crede mosier peste oras ! Hai sictir , betivane !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.