Cârciumaru promite investiții mari în 2014: ”Zona CET va fi plină de firme!”
Cârciumaru promite investiții mari în 2014: ”Zona CET va fi plină de firme!”
Ultra - Scurte24 octombrie 2013

Primarul Florin Cârciumaru s-a lăudat ieri, în cadrul unei emisiuni de la Radio Infinit, că în 2014 târgujienii nu vor duce lipsă de locuri de muncă, din cauza unor investiții aduse de acesta în Târgu Jiu. Interesant este faptul că și Ion Călinoiu, s-a lăudat la rândul său, cu aceleași investiții, la o emisiune de la un post local de televiziune.
Astfel, cu gândul viitoarei campanii electorale în cap, Cârciumaru a anunțat demararea mai multor investiții în Târgu Jiu. Mai mult, Cârciumaru deja vede zona CET ca zona comercială a orașului.
„Pot să spun că în 2014 vom demara investiţii mari. Cum ar fi centura de ocolire a oraşului, care e în proces de licitaţie din februarie. […] Vom demara investiţii mai mari pentru acel complex comercial, oamenii şi-au luat autorizaţia de construcţie. 99% e problema rezolvată pentru un Dedeman în zona CET, care va deveni o zonă plină de societăţi comerciale. Am aprobat ieri să se construiască sediu pentru RAR, cineva a concesionat tot acolo 8 hectare pentru o activitate în domeniul auto“, a declarat Florin Cârciumaru.
Tot în 2014, mai promite primarul Cârciumaru, va fi organizată licitaţia pentru trei blocuri de locuinţe sociale, și de asemenea, modernizarea stadionului, Căii Eroilor, dar şi construirea, în zona Narciselor, a unui bazin de sport şi unei săli de sport „mai mare decât cea pe care o avem“.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • liviu 28.10.2013 la ora 14:50 pm
    promite de toate,dar nimic.A trecut si 2013,iar ce a promis la inceputul anului,nici macar nu s-a facut o organizare de santier.Minciuni gogonate,carciumarescule.
  • gorjanul 29.10.2013 la ora 14:38 pm
    De cand Calinoiu si Carciumaru sunt in razboi de guerila se intrec in promisiuni . Cred ca si au propus sa il detroneze din functia de,, Pinochio de serviciu,, pe seful lor Ponta .
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.