Cârciumaru și Florescu s-au umplut de tone de penibil, în emisiunea "România, te iubesc", la PRO TV
Cârciumaru și Florescu s-au umplut de tone de penibil, în emisiunea "România, te iubesc", la PRO TV

carciumaru la pro tv

Brâncuși la Târgu Jiu: prizonierul ticăloșilor proști (The NeverEnding Story – Ep. 5)

Modul dezastruos în care este gestionată, de autorități, problema Brâncuși, a fost redat amănunțit în ultima ediție a emisiunii „România, te iubesc”, realizată de PRO TV. Vizionând-o, veți constata că n-am greșit cu nimic când am concluzionat că Brâncuși a ajuns prizonierul unor ticăloși proști.

nicio harta

coloana infinita

De asemenea, aveți ocazia să vedeți de câte tone de penibil s-au umplut Florin Cârciumaru și Ciprian Florescu într-o emisiune șocantă, făcută de ziariști deloc agresivi, care-au pus câteva întrebări cât se poate de firești.
Este genul de emisiune care, paradoxal, îi face pe Cârciumaru, Florescu și alții să aprecieze și mai mult pupincuriștii din televiziunile locale și pe patronii lor cu buzunare rupte.
Ediția de duminică a emisiunii „România, te iubesc”, poate fi vizionată gratuit, aici.
Notă: Iulia Vână, care s-a și autoanunțat viitor primar al Târgu Jiului, n-a avut loc în această emisiune, pentru că PRO TV-ul risca să fie amendat de CNA pentru depășirea standardului minimal de prostie. De aceea, s-a răcorit aseară, timp de o oră, la TV SUD, într-o emisiune în care Eugen Măruță și Alin Ion au intrat setați greșit, ca la „Trei ceasuri rele”, pe vremuri. Nu mai există respect, e clar.

1 COMENTARII
  • danska 30.05.2013 la ora 2:23 am
    Rugamintea mea catre voi este urmatoarea:As dori sa investigati,cine si din ce considerente idioate,a decis destructurarea ansamblului BRANCUSIAN,de la Tg-Jiu?Ultima piesa a ansamblului,era Masa tacerii fara scaune,care se afla dupa Coloana Infinitului,in acelasi parc.Din motive necunoscute,dar deloc intamplatoare,aceasta zace aruncata in parculetul dintre primarie si prefectura,ascunsa parca de privirea oricarui trecator.! In acelasi parculet troneaza intr-o zona mai vizibila,o sculptura care,simbolizeaza Sfetnicul orasului.Nimic mai potrivit cu orasul,itrucat,acesta e reprezentat de un Mascarici tolanit,intr-o stare de somnolenta,identica cu cea de care se pare ca sant cuprinsi locuitorii orasului.Poate par prostii,sau amplasari intamplatoare.Parapsihologii si fizicieni care s-au exprimat in aceste aspecte,au o cu totul alta parere! Vrem reintregirea ansambluluiBRANCUSI, asa cum l-a conceput acest geniu universal,nu asa cum l-au destructurat idiotii nostri conducatori! Fiecare piesa din ansamblu,are un rol si loc FOARTE bine determinat si stabilit de artist!Va multumesc,in masura in care ve-ti lupta in restabilirea ansamblului si normalitatii!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.