Cârciumaru: ”Sunt unii care vor să mă termine! Se știu ei destul de bine!”
Cârciumaru: ”Sunt unii care vor să mă termine! Se știu ei destul de bine!”
Ultra - Scurte21 octombrie 2013


Primarul Florin Cârciumaru a răbufnit, într-un final, în urma numeroaselor atacuri la adresa sa, venite chiar din partea unor colegi din PSD. Cârciumaru este convins că există anumite persoane în partidul pe care îl conduce care vor să îl dea la o parte și să-l termine. Mai mult, primarul Cârciumaru crede că aceste atacuri au legătură cu candidatura sa din 2016. Cu toate acestea, însă, Florin Cârciumaru se declară relaxat, spunând că are de partea sa cetățenii.
Trebuie reamintit faptul că Florin Cârciumaru a anunțat că în 2016 ar putea candida la Primăria Târgu Jiu, Parlament, Consiliul Județean Gorj sau chiar la șefia Regiunii Oltenia. Interesant este și faptul că aceste declarații vin în contextul în care se știe că Ion Călinoiu se pregărește intens pentru funcția de guvernator al Regiunii Oltenia.
“Este o poveste mai lungă, are treabă și cu candidatura mea. Vreau să-i anunț că datoria mea față de cetățeni e să muncesc, orientarea în 2016, fie că e tot pentru primar,  parlamentar sau alte funcții depind tot de votul cetățeanului. Și votul cetățeanului vine din muncă. De aici se vrea. Astea sunt expresiile, ăsta trebuie terminat, trebuie dat la o parte. Se știu ei destul de bine. Niciodată nu am dat nume”, a declarat Cârciumaru.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.