Care sunt ceilalți hoți “academici” din UCB?
Care sunt ceilalți hoți “academici” din UCB?
InvestigatiiUltra - Scurte20 iunie 2014

            Grupul infracțional organizat ce s-a instalat la conducerea UCB servește “copy-paste”-ul ca meniu principal al zilei, prezența domniilor lor în “Indexul operelor plagiate din România” fiind o garanție a avansării în funcție, sub oblăduirea lui Gorun Adrian.
În trecutul recent, am demonstrat că conducătorul suprem, Gorun Adrian, nu s-a sfiit să își acorde granturi interne ilegale de cercetare, din care a produs un volum plagiat direct, adică copy-paste, în urma colaborării fructuoase cu doamnele decan, pentru ca apoi să recidiveze, alături de prorectorul Cruceru și de d-na Decan Popescu, de la Inginerie, cu un articol ”premiat” de plagiate.ro. Tot dl. Gorun l-a determinat pe Prof. Claval, de la Sorbona, să îi ceară să fure din cartea domniei-sale profesionist și fără plagiat mozaic, dacă tot fură, nu de alta, dar marele intelectual de pe Jiu nu prea a priceput ideile francezului, astfel că opera furată risca să fie denaturată în urma furtului.
Dl. Gorun  a promovat și oamenii PSD-ului, precum Popeangă, membru al Senatului universitar; a impus o singură condiție: un mic plagiat de la Comisia Europeană. Popeangă s-a executat.
Gusturile doamnelor decan ale lu’ domnu’ președinte sunt si ele elevate, în materie de furt academic. Pe de-o parte, o avem pe d-na decan Babucea, care a furat, nu de oriunde, ci de la Princeton, și în limba engleză.
Premiul cel mare e musai să meargă la cel mai simpatic decan din UCB – d-na … mă scuzați … Bîcă Monica. Domnia – sa nu numai că a furat, dar apoi căuta autorul, sau mai exact moștenitorii, ca să cumpere drepturile pe furt. Adorabilă…
Cam asta e echipa de conducere a UCB, cea care a speriat cu incompetența sa echipa de evaluatori de la EUA. Sfătuiesc presa din Gorj să nu mai ezite a folosi expresia de grup infracțional organizat, în ceea ce – i  privește, tocmai pe motiv de plagiat.

Ce riscă hoții “academici” din UCB? Excluderea din universitate și pușcăria!

Conform Legii dreptului de  autor nr. 8/1996, plagiatul este infracțiune.
Până și conform Cartei UCB, ce a trebuit să preia prevederile Legii Educației Naționale, sancțiunea pentru plagiat este excluderea din Universitate.

3 COMENTARII
  • gica fara frica 22.06.2014 la ora 14:21 pm
    Ha , ha ! Pai atunci trebuie sa-i dea afara pe toti si sa inchida sandramaua , pardon , universitatea ! De fapt , scoala profesionala adrian gorun !
  • jupy 25.06.2014 la ora 22:59 pm
    cocălari de UCB! cum dreacu s au adunat domnule toti impostorii, toate chivutele politice, toti neispravitii, care fac pe...academicii!!! cand se da liber la instrumentarea dosarelor de plagiat???
  • prietin 11.07.2014 la ora 19:39 pm
    Domnule il stiu pe dl.Gorun de cand BBC i-a cautat in coarne prin Farcasesti-Tg.Jiu. Dl.Gorun(e totusi prof.univ.)a facut prostii dar parerea mea e ca mai multe lucruri bune.Viata o sa ne arate rasplata pregatita.Da-l incolo ! Nu incepe si nu se sfarseste lumea cu dansul. 1)-ai un plan sa fie mai bine la Universitate ? 2)-arata ce poti ! 3)-ai vazut ca legaturile catre Vest si Nord sunt mai putine decat prin 2005-2008 ? 4)-dar sunt mai multe catre Sud(Turcia,Grecia,Bulgaria,fosta Iugoslavie) 5)-vor apare si legaturi la Est de noi ?De ce ? Ordin de sus ori la naspa ? Turcia nu e in U.E. si miroase a belele mari. Grecia e in belea si da belele. Bulgaria cam ca Romania. Fosta Iugoslavie asa si asa.Parca mocneste. Ce castig are Universitatea din legaturile astea ? Eu spun ca e castigul foamei.Firimituri sa stea pe loc. Pana ce vin hingherii.Parerea mea !
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.