Casele de avocatură, variantă mai bună și de nouă ori mai ieftină pentru CEO
Casele de avocatură, variantă mai bună și de nouă ori mai ieftină pentru CEO
Ultra - Scurte4 noiembrie 2013

Invitaţia pentru firmele de avocatură interesate de contractul pentru serviciile de consultanţă de care CE Oltenia are nevoie a fost publicat pe site-ul gigantului energetic. Tot acolo, CEO a enumerat și serviciile de care are nevoie să fie prestate de către o casă de avocatură, lista fiind destul de lungă, ceea ce înseamnă că juriștii rămași în companie vor cam rămâne fără obiectul muncii.
Mai interesant este că pachetul de servicii este evaluat la aproximativ 300.000 de lei, ceea ce reprezintă un chilipir față de salariile pe care le încasează în prezent cei aproximativ 70 de juriştii de la CEO, care se ridică la aproximativ 2,8 milioane de lei.
De altfel, de la începutul anului viitor, numărul juriştilor din cadrul companiei va scădea foarte mult, de la vreo 70 câţi sunt acum urmând să rămână maxim 15-20, şi asta în varianta optimistă. Contractarea firmelor în detrimentul juriştilor a fost explicată de către reprezentanţii companiei destul de simplu: juriştii nu pot presta o parte serviciile respective pentru că nu se pricep la ele.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.