Cazul ”Crăciunescu 2”. PNL Vîlceanu pocește numele candidatei cu nume ”citeț” și cu lipici la bătrânii ”bâlbâiți” din satele sărace ale Gorjului: Hildegard Helen Brandl.
Cazul ”Crăciunescu 2”. PNL Vîlceanu pocește numele candidatei cu nume ”citeț” și cu lipici la bătrânii ”bâlbâiți” din satele sărace ale Gorjului: Hildegard Helen Brandl.
Investigatii4 noiembrie 2018

PNL Gorj anunță, într-un comunicat de presă oficial, că n-a găsit niciun gorjean demn de o candidatură la europarlamentare și că o va susține pe Hildegard Helen Brandl, o arhitectă ce câștiga 1000 de lei pe lună înainte să ajungă să candideze – în 2016 – la Senat, din partea PNL, direct din așternutul iubitului multimiliardar și prieten cu Nicu Gheară.
Președintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, deja se pregătește să-i ducă la logoped pe babele și moșnegii din satele tot mai sărace ale Gorjului, dacă vor îndrăzni să nu pronunțe corect numele candidatei minune: Hildegard Helen Brandl.
Până una-alta, Vîlceanu trebuie să-și trateze colegii de partid, care au pocit numele arhitectei chiar în comunicatul oficial prin care s-a anunțat susținerea candidaturii ei pentru un loc în Parlamentul European.
Reamintim că înaintea alegerilor locale din 2016, Vasile Blaga a pocit numele candidatului – fantomă al PNL pentru postul de primar al Târgu Jiului, pe care l-a numit ”Crăciunescu”, deși îl cheamă Lupulescu.
Principala preocupare a lui Vîlceanu, din 2013, de când a preluat șefia PDL Gorj, a fost să propună candidați fără susținere electorală, pentru a facilita succesele foștilor săi colegi, din PSD. În 2016, PSD a câștigat 5 mandate de parlamentari, din 7 posibile. Vîlceanu însuși a ajuns deputat la mustață, din resturile adunate de la partidele care n-au intrat in Parlament.   

Dan Vîlceanu e președinte de organizație județeană din 2013, adică de 5 ani. În acest cincinal, a avut tot ce era nevoie ca să clădească o organizatie politica solida, cu exceptia unui singur lucru: bunul simt. Neavand niciun gram de bun simt, Vilceanu si-a baricadat scaunul de presedinte cu hoiturile unor no-name-uri, carora nu le amintesc numele, de scarba.
Se apropie alegerile europarlamentare, si Vilceanu a trebuit sa dea tarii si Europei un candidat, din Gorj. Din atatea hoituri, n-a avut ce alege. De aceea ne-a anuntat ca gorjenii trebuie sa voteze iar un candidat de import, impus de Bucuresti, ca pe vremea lui Caragiale. Dar asta nu e nimic.
Pentru ca suntem considerati un judet de mana a treia, conducerea centrală a PNL ne impune s-o votăm pe Hildegard Helen Brandl.
Rămâne de văzut ce-o să le facă Vîlceanu babelor și moșnegilor din satele din ce în ce mai sărace ale Gorjului, dacă nici măcar nu-i vor putea citi numele, de pe afișe, lui Hildegard Helen Brandl. Probabil că-i va duce la logoped.
Până una-alta, Vîlceanu trebuie să-și trateze colegii de partid, care au pocit numele arhitectei chiar în titlul comunicatului oficial prin care s-a anunțat susținerea candidaturii ei pentru un loc în Parlamentul European:
”Biroul Politic Județean al PNL Gorj susține proiectul de candidatură al lui Hilde Bradl, la Parlamentul European”. De la Bradl la Brandl e cale lungă.

Cine e candidata minune?

Hildegard Helen Brandl era, în 2016, iubita anonimă a patronului Eurolines, Dragoș Anastasiu. Pe atunci, Brandl funcționa ca arhitect, și câștiga, potrivit declarațiilor sale fiscale, 1000 de lei pe lună. Mai puțin decât cea mai tută arhitectă.

Cel care se pregătea să candideze și care-și rezervase cu bani cash locul de senator pe lista PNL era țiitorul ei, Dragoș Anastasiu. Întâmplător, în precampanie, au apărut poze cu el și Nicu Gheară, la grătar. Pentru că tot plătise locul pe listă, c-așa-i și la PNL, aceeași mizerie, Anastasiu și-a propulsat iubita, pe Hildegard Helen Brandl. Ea a prins locul 3 pe lista din București, dar s-au ales senatori doar primii doi: Cîțu și Dănăilă.
Cu un astfel de personaj vine acum Vâlceanu la noi, și ne cere să-l votăm europarlamentar, după ce-i stâlcește numele în titlul comunicatului de presă al PNL Gorj.

1 COMENTARII
  • Rodica 20.05.2019 la ora 18:55 pm
    CE MUTRA DE DROGAT ARE VALCEANU!!!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.