Ce caută un politruc ȘANTAJABIL, ca Weber, în fruntea Comisiei SIE?
Ce caută un politruc ȘANTAJABIL, ca Weber, în fruntea Comisiei SIE?
De cititInvestigatiiOpinii28 februarie 2017

Liviu Dragnea l-a remarcat pe posibilul șef al Comisiei SIE la nenumăratele orgii vânătorești la care au participat împreună.
Totuși, un ins atât de șantajabil, ca Mihai Weber, n-are ce căuta în fruntea Comisiei SIE, și cu atât mai puțin în postura de beneficiar al rapoartelor strict secrete emise de serviciul de spionaj al României.

Ce caută un politruc ȘANTAJABIL ca Weber în fruntea Comisiei parlamentare de control asupra activității Serviciului de Informații Externe?
Ca șef al acestei comisii, Weber va primi rapoarte strict secret de la SIE. Acele informații nu pot fi în siguranță câtă vreme ajung la un ins care-a fost în stare să-i doneze fiului apartamentul din București, ca să primească peste un miliard, pentru chirie, de la Parlament.
Weber s-a autoplagiat în cinci interpelări identice către miniștrii succesivi ai Transporturilor, doar ca să-și rezolve interesele personale. Weber a făcut cinci interpelări identice despre DN 67 B Tg Jiu – Drăgășani, cu eficiență zero, pentru că pe drumul respectiv nu s-a mișcat niciun pai. În schimb, și-a angajat fiul la Ministerul Transporturilor și soția la Autoritatea Rutieră Gorj.
În 2012 și-a cumpărat loc de deputat de la Ponta. Inexistent pentru județ, timp de 4 ani, înainte de alegerile din 11 decembrie 2016 nu l-au mai susținut nici colegii din PSD Gorj, care l-au plasat pe un loc neeligibil. Instantaneu, Weber a dat fuga-fuguța la tovarășul lui de orgii vânătorești, Liviu Dragnea, care a rupt lista votată în interiorul PSD Gorj și l-a pus pe Weber pe locul 2, imediat după Ponta, pe lista pentru Camera Deputaților.
Sunt doar câteva dintre motivele care fac din Weber un ins șantajabil, care n-are ce căuta nici portar la Comisia SIE.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.