Ce legătură există între urşi şi Zaharia, şeful DSC
Ce legătură există între urşi şi Zaharia, şeful DSC
Altele15 februarie 2010

Prin faţa blocului meu trece un drum. Pe drum este multă zăpadă, iar sub zăpadă este multă gheaţă. Tot pe acest drum sunt şi două şanţuri paralele, foarte adânci, care îl traversează longitudinal . Pe şanţul din stânga calcă roata din stânga, iar pe şanţul din dreapta calcă – aţi ghicit! – roata din dreapta. Sunt multe locuri de parcare libere, în faţa blocului meu, pentru că din cele două şanţuri nu se poate ieşi nici în stânga, nici în dreapta. Singura scăpare este spre parcarea blocului ANL de lângă fostul cinematograf Dacia, unde dacă opreşti mai mult de o secundă ţi se ridică ştergătoarele, semn că nici atracţia gravitaţională nu mai este ce a fost.
Situaţia asta durează de când a venit iarna. În urmă cu patru zile, am fost asigurat de un reprezentant al Primăriei Târgu Jiu că drumul va fi curăţat în cel mai scurt timp. Probabil că subordonaţii lui Alexandru Zaharia, şeful Direcţiei de Servicii Comunale, or fi apucat, la rândul lor, pe alte două şanţuri din care nu mai pot face nici stânga, nici dreapta.
De aceea, eu, unul, nu mai aştept decât primăvara. Este limpede: iarna, şi urşii, şi Alexandru Zaharia se odihnesc.

1 COMENTARII
  • malaele 16.02.2010 la ora 20:53 pm
    da pai ce sa zicem ... mai mult ca sigur ca eu unu nu o sa l mai votez pe carciumarica. SI SITUATIA ASTA NU E NUMAI IN CARTIERUL ASTA. E PESTE TOT. DA DUCETI VA AKOLO PE SISESTI PE UNDE ARE LE CASA SI TOTI MAHARII SA VEDETI CE CURAT E. NOI SUNTEM DE VINA! ACESTA ESTE PRIMARU' PE CARE L AM VRUT! IATA PRIMARU' CARCIUMARU PE CARE NOI L AM VOTAT! PROBABIL CA ANGAJATII SAI DORM CA URSII PE LA VREO CARCIUMARICA! SUNT MAI MULT CA SIGUR CA NU L VOI MAI VOTA PE ACEST CARCIUMAR. SI SUNT SIGUR CA NU SUNT SINGURU'.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.