Cei mai șmecheri proști! Adi Tudor și Doru Strîmbulescu au blocat ”pe lumină” web-cam-ul de la Coloana Infinită, ca să nege BEZNA!
Cei mai șmecheri proști! Adi Tudor și Doru Strîmbulescu au blocat ”pe lumină” web-cam-ul de la Coloana Infinită, ca să nege BEZNA!
InvestigatiiPovara Brâncuşi22 noiembrie 2016

web-cam-coloana-infinita
Imediat după ce GORJNEWS a dezvăluit că autoritățile locale au lăsat de mai mult timp în beznă, neiluminată, Coloana Infinită – ca expresie a batjocurii continue de care a avut parte Ansamblul Brâncuși în ultimele decenii, la Târgu Jiu – NESIMȚIȚII de la Centrul de cercetare, documentare și promovare ”Constantin Brâncuși” au blocat camera video care transmitea imagini live cu Coloana Infinită, în încercarea disperată de a ascunde faptul că acest monument este cufundat în BEZNĂ.
Oricine accesează site-ul Centrului Brâncuși poate vedea că ”transmisia live” de la Coloana Infinită a fost blocată la ora 14.24, când monumentul încă beneficia de lumină naturală.
Ca la toate derapajele anterioare, de pe urma cărora a avut de suferit Ansamblul Brâncuși, primarul Florin Cârciumaru nu va putea sancționa pe nimeni, deoarece toate persoanele angajate în structurile care ”se ocupă” de această capodoperă a artei moderne fac parte din clientela Partidului Social Democrat.
tudor adi
Deși au încercat să pară inteligenți, prin blocarea camerei video de la Coloana Infinită, în realitate, procedând astfel, viceprimarul ”pe probleme de cultură” Adrian Tudor  și managerul Centrului Brâncuși, Doru Strîmbulescu, își recunosc mârlănia de a fi lăsat monumentul în beznă, chiar în Anul Brâncuși.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.