CEO a preluat cele două grupuri de la Brăila
CEO a preluat cele două grupuri de la Brăila
Ultra - Scurte17 octombrie 2013

CE Oltenia a preluat, ieri, cele două grupuri energetice de la Brăila, în contul unor datorii de 35 de milioane de lei. De asemenea, Aurel Medințu a declarat că la Brăila sunt şi 280 de angajaţi care vor deveni salariaţii CE Oltenia.
„Preluarea Brăilei a fost aprobată de Consiliul de Supraveghere. Sunt oameni acolo pentru inventar, pentru tot ce trebuie acolo. Trebuie făcute nişte procese verbale de preluare de la oamenii ăia care sunt acolo, că am preluat şi cu oameni şi predăm tot oamenilor ălora de acolo, că doar nu o să ducem noi oameni de acolo aici. Am stabilit un program de lucru, am discutat cu factorii de decizie, lucrau la nişte desfăşurătoare pe care aştept să mi le trimită. Deci, e un început“, a declarat Aurel Medințu, directorul Diviziei Energetice.
Trebuie menționat și faptul că Laurențiu Ciurel a declarat, în numărate rânduri, că grupul 1, pe gaz, este modernizat cu fonduri de la Banca Mondială, este performant şi îl va folosi pentru a oferi servicii de sistem la un preţ avantajos.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.