”Cine te recomandă, sclavule?” ”Manțog!” ”Aaaa, ochei, treci în genunchi!…”
”Cine te recomandă, sclavule?” ”Manțog!” ”Aaaa, ochei, treci în genunchi!…”
De cititOpiniiUltra - Scurte17 iunie 2016

calinoiu cosmin popescu

Într-un județ plin de sclavi care și-ar vinde și crucea proprie de pe viitorul mormânt, merită să ne întrebăm de ce Cosmin Popescu, sclav posedat în trecut de Manțog din toate pozițiile și prin toate orificiile, este atât de dorit și de accesat acum de către Călinoiu și Ciurel, care puteau să-și cumpere și să-și aleagă orice alt sclav.

Răspunsul e simplu. Călinoiu și Ciurel au încredere în acest curvoi fără niciun milimetru de coloană vertebrală pentru că face de toate, nu se dă în lături de la nimic, sare și-n foc pentru stăpânii lui, nesfiindu-se nici să ajungă condamnat penal pentru asta, și, cel mai important, știe un răspuns magic la cea mai grea dintre întrebările care s-au pus și se vor pune vreodată în Gorj și în România.

-”Pe tine cine te recomandă, sclavule?”

-”Manțog.”

-”Aaaa, ochei, vino-ncoa, treci în genunchi, și dă-ți interesu’, sclavule …”

Ionel Manțog, Ion Călinoiu și Laurențiu Ciurel n-au nicio greață în a-și exiba amorul comun, în grup, pe care-l trăiesc cu acest curvoi fără caracter și fără niciun milimetru de coloană vertebrală. Pentru ei poporul nu mai există de mult, și nu-i interesează deloc – deloc ce gândește poporul despre ei. Același lucru trebuie spus apăsat și despre aproape întreaga presă locală. Ea nu mai scrie de mult pentru popor, ci exclusiv pentru binedispunerea și coafarea acestor scârboși.
Cosmin Popescu se pregătește acum de o nouă condamnare, pentru favorizarea altor infractori.
După ce Dragnea i-a interzis să candideze, Ion Călinoiu a anunțat oficial, pe șleau, că tot el va conduce Consiliul Județean. Prin urmare, Cosmin Popescu va fi, oficial, sclav al unui pușcăriabil cercetat chiar la ora asta de DNA în mai multe dosare penale. Fiind total lipsit de șira spinării, deci foarte sclav, Cosmin Popescu va executa întocmai și la timp tot ce-i va cere Călinoiu, deci îi va face foarte rapid rost și de alte dosare penale.
Ca șef de Resurse Umane și, apoi, ca și consilier personal al lui Ciurel – ambele posturi obținute tot ca urmare a calităților sale de sclav – Cosmin Popescu a aplaudat toate măsurile ilegale și imorale luate de Ciurel împotriva miilor de angajați ai Complexului Energetic Oltenia și împotriva familiilor acestora. Nu s-a opus niciun milimetru și nu l-a temperat în niciun fel pe șeful lui, consiliat chiar de el. Votându-l pe Cosmin Popescu în fruntea Consiliului Județean, PSD Gorj dovedește clar că poporul nu există, și că nu-l interesează niciun gram din părerea poporului despre PSD.
Mai mult, Cosmin Popescu, fiind foarte sclav, și-a permis să spună într-o conferință de presă, pentru bine-dispunerea stăpânului său Ciurel, aflat la câțiva centimetri de el, că dosarul Ponta – Șova – Ciurel, făcut de DNA, e cam de căcat.
mantog-popescu
Cosmin Popescu, cu câțiva ani în urmă, făcea interpelări parlamentare pe același subiect al contractelor date de Ciurel lui Ponta și Șova. Atunci, pentru că era doar sclavul lui Manțog, care trebuia și el bine-dispus, voia să livreze pe masa procurorilor argumente că noii săi stăpâni de – acum, Ponta și Ciurel, sunt penali.
Într-un județ plin de sclavi care și-ar vinde și crucea proprie de pe viitorul mormânt, merită să ne întrebăm de ce Cosmin Popescu, sclav posedat în trecut de Manțog din toate pozițiile și prin toate orificiile, este atât de dorit și de accesat acum de către Călinoiu și Ciurel, care puteau să-și cumpere și să-și aleagă orice alt sclav. Răspunsul e simplu. Călinoiu și Ciurel au încredere în acest curvoi fără niciun milimetru de coloană vertebrală pentru că face de toate, nu se dă în lături de la nimic, sare și-n foc pentru stăpânii lui, nesfiindu-se nici să ajungă condamnat penal pentru asta, și, cel mai important, știe un răspuns magic la cea mai grea dintre întrebările care s-au pus și se vor pune vreodată în Gorj și în România.
-”Pe tine cine te recomandă, sclavule?”
-”Manțog.”
-”Aaaa, ochei, vino-ncoa, treci în genunchi, și dă-ți interesu’, sclavule …”

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.