Ciolocoi are preocupări CRETINE pe Facebook: “Vă sparg, să moară mama!”
Ciolocoi are preocupări CRETINE pe Facebook: “Vă sparg, să moară mama!”
InvestigatiiUltra - Scurte14 aprilie 2014

În pauzele în care nu conduce județul sau Organizația Femeilor Liberale, doamna – da, în ciuda aparențelor este o … doamnă! – Mădălina Ciolocoi își plombează golurile din ea însăși și din jurul ei accesând web-site-uri destinate îndeosebi cretinilor și pulverizând, apoi, pe Facebook, rahatul colectat de acolo.

Desigur, suntem din ce în ce mai mulți pe Pământ și, concomitent cu înmulțirea noastră necontenită, a scăzut drastic și calitatea materialului din care suntem alcătuiți. Totuși, era de așteptat ca cei ajunși în funcții de reprezentare publică să se desprindă măcar aparent de retardul colectiv…
Nici gând. Ciolocoi este profesoară, lider PNL și vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj. O vreme a fost inspector general adjunct, coordonând “educația” din Gorj. Apoi a avut în subordine instituțiile de cultură din județ. În plus, Ciolocoi este femeie și mamă. Coroborând aceste statusuri, în mod firesc raportat la Ciolocoi se nasc niște expectanțe. Ciolocoi este datoare să arate comunității în care trăiește că este responsabilă, cultă, inteligentă, că este un model de urmat, din toate punctele de vedere.
Or ce descoperim pe contul personal de Facebook al “doamnei” Ciolocoi? Că lecturează web-site-uri pentru semi-cretini, din care extrage și popularizează, apoi, fără nicio inhibiție, tot felul de mizerii. Am fost realmente șocat să văd că Ciolocoi dă “like” și “share” la o poză cu un bebeluș transfigurat sub care scrie, textual, “VĂ SPARG, SĂ MOARĂ MAMA!”
Pe Ciolocoi n-o pune nicio clipă pe gânduri faptul că dintre cei peste 1000 de „prieteni” ai săi de pe Facebook niciunul nu a dat “like” la o asemenea porcărie postată de vicepreședinta Consiliului Județean pe “peretele” dânsei. Și-o fi zis, probabil, că nu oricine are simțuri atât de rafinate, nu oricine poate pătrunde tâlcul abscons al unor astfel de finețuri…

„Să scuipi o babă în ochi și să o întrebi de ce plânge!”

Din păcate, acea postare nu este accidentală, Ciolocoi dovedind că a dezvoltat o adevărată pasiune pentru web-site-ul cu pricina, și pentru altele de aceeași ținută “culturală”, din care citează cu nemiluita…
Pentru cei care nu s-au edificat că web-site-ul la care și-a făcut Ciolocoi abonament extra-ultra-all-inclusive e un loc în care-și dau întâlnire tot felul de semi-cretini din lumea largă, mai redau și alte exemple…
Iată, de exemplu, o mostră de “banc”: „Să scuipi o babă în ochi și să o întrebi de ce plânge!”.

         Tot de acolo, Ciolocoi se pune la curent în legătură cu “Top 5 telenovele românești” și cu “Replici de agățat fetele, gagicile”.

 “Bărbații nu știu ce să facă cu femeia în dormitor”

Chiar în timp ce redactam acest articol, aceeași creatură care răspunde la numele de Ciolocoi și-a pus poalele în cap, tot pe Facebook, slobozind un oftat adânc “împotriva la bărbații” care sechestrează ființe suave, ca domnia sa, în bucătărie, în loc să aleagă … dormitorul.
Trăgând linie sub cavalcada de cretinătăți pe care le împrăștie Ciolocoi pe Facebook sunt tentat să cred că s-a decis să candideze la Senat, într-un județ al cretinilor, și că e în plină campanie electorală, ca să nu zic că e într-o continuă consonanță cognitivă cu alegătorii.       Am nevoie să cred că Gorjul n-a ajuns județul cretinilor. Deși, din moment ce ne conduce Ciolocoi, suntem, cu toții, mai rău decât cretini.
Note: 1.Rog cititorii care o cunosc pe Ciolocoi din timpuri mai străvechi să ne povestească dacă a fost așa dintotdeauna sau dacă s-a “maturizat” ca urmare a efortului intelectual silnic depus, la conducerea Consiliului Județean, laolaltă cu domnul doctor inginer Ion Călinoiu.
2.Având în vedere atitudinea și comportamentul destul de curajoase, dezinhibate și chiar invazive ale doamnei Ciolocoi, solicităm public șefilor dânsei – Ion Călinoiu și, respectiv, Dian Popescu – să precizeze tot public, firește, dacă pozițiile destul de curajoase, dezinhibate și chiar invazive afișate de doamna Ciolocoi reprezintă, nu-i așa?, pozițiile oficiale ale Consiliului Județean și, respectiv, ale PNL Gorj.

2 COMENTARII
  • DolceCabana 15.04.2014 la ora 14:24 pm
    Narcis, d.na Ciolocoiu Madalina ar trebui sa fie indignata ca pana acum nu au ffost scrise comentarii - fie bune, fie rele - la adresa domniei sale (cam lunga, ce-i drept, aviz calinoiului). Acest lucru e foarte grav. Inseamna ca pe NIMENI nu-l mai intereseaza de soarta ta, care te pretinzi "vice la ceje", vorba gurului sau politic.
  • gorjanul 15.04.2014 la ora 19:06 pm
    Cand o mai avea tanti asta timp sa si spele chilotii si cratitele daca toata ziua buna ziua sta la radio si televiziuni ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.