Ciolocoi își umilește în public elevii romi, apreciind că sunt o rasă inferioară
Ciolocoi își umilește în public elevii romi, apreciind că sunt o rasă inferioară
Investigatii17 august 2012

Alegerile locale abia încheiate, în loc să aerisească etajele superioare ale administrațiilor județene și locale, le-au îmbâcsit și mai tare. Bunăoară, la Consiliul Județean, Radu Angheloiu, la capătul a patru ani de somn adânc în fotoliul de vicepreședinte, a fost înlocuit cu Mădălina Ciolocoi, cea mai vocală dintre foarte puținele femei din politica gorjeană.
Doar statutul său de femeie mă oprește, deocamdată, de la a face aici un portret pe măsura personajului, o formă fără fond, cu discurs de conjunctură, profund ipocrit,  autoadulator, mișcată de dorința de a parveni prin orice mijloace. În hărmălaia lălâie din peisajul public, Mădălina Ciolocoi s-a detașat de multe ori prin declarații sub medie, de o prostie lustruită, înfiorătoare.
Avem deja materialul clientului pentru vreo trei episoade, așa că să-i dăm drumul, cu mențiunea că nu vor fi doar trei.
Participând la o emisiune a unui post de radio local, fiind atacată de un adversar politic că n-a avut niciun elev olimpic în lunga sa activitate de profesor, Ciolocoi a replicat că la olimpiadă merg doar geniile și că nu e vina ei că a fost cadru didactic la o școală unde avea “o grămadă de țigani”. Adică elevi dintr-o rasă inferioară, care, în virtutea datelor lor native, n-au cum să performeze la învățătură. Cam asta e în capul și în gura vicepreședintelui Consiliului Județean Gorj.

“Aveam o grămadă de țigani”

În continuare, redăm pasajul din emisiunea cu pricina.
Gheorghe GRIVEI: “Nu mă faceți să vă spun că n-ați avut niciun olimpic, niciodată! Care-s rezultatele muncii dumneavoastră?”
Mădălina CIOLOCOI: “La câte olimpiade ați fost? Toți profesorii au olimpici?”
G.G.: “Ai buni, da!”
M.C.: “A, și eu nu sunt un profesor bun?”
G.G.: „Dacă nu ați demonstrat, înseamnă că mai aveți…”
M.C.: “La olimpiada națională ajung geniile, domnule Grivei… “
G.G.: „Și dumneavoastră n-ați adus niciun geniu”
M.C.: „Păi de unde să-i aduc pentru că eu am fost profesor la Școala 5, unde aveam o grămadă de țigani și mă duceam la ei acasă să-i aduc, să-i școlarizez”
G.G.: „Și ăia sunt oameni și au capacitate.”
[soundcloud url=”http://api.soundcloud.com/tracks/56598536″ iframe=”true” /]

Ciolocoi ignoră Constituția și legislația anti-discriminare

Potrivit Constituției României, “Cetăţenii sunt egali în faţa legii şi a autorităţilor publice, fără privilegii şi fără discriminări.” Este evident că pentru Ciolocoi, profesor și vicepreședinte de Consiliu Județean, romii se diferențiază clar de populația majoritară. Nu ajunge că gândește asta, ci o mai și clamează public.  Într-un județ cu zeci de mii de romi, o asemenea atitudine publică din partea unui conducător al Consiliului Județean este mai mult decât regretabilă și impardonabilă.
Conform Ordonanței 137/2000, privind prevenirea și sancționarea tuturor formelor de discriminare, “constituie contravenție (…) orice comportament manifestat în public (…) care (…) vizează atingerea demnității ori crearea unei atmosfere (…) degradante, umilitoare (…) îndreptat împotriva (…) unui grup de persoane (…) și legat de apartenența acestora la o anumită rasă (…), etnie (…) ”. Exact ce a făcut Ciolocoi: declarații publice prin care a lezat demnitatea tuturor elevilor romi, “vinovați” de apartenență la altă etnie decât cea majoritară, și a indus premisele unei atmosfere degradante, umilitoare la adresa minorității rome.

Părinții elevilor romi pot obține despăgubiri în justiție

De altfel, sunt întrunite toate condițiile ca părinții elevilor romi de la școala respectivă, și nu numai, să solicite importante despăgubiri în instanță de la Mădălina Ciolocoi.  Potrivit aceleiași Ordonanțe 137/2000, “persoana care se consideră discriminată poate formula, în fața instanței de judecată, o cerere pentru acordarea de despăgubiri și restabilirea situației anterioare discriminării”.

Minciunile lui Ciolocoi au picioare scurte

Consultând ultima declarație de avere, depusă recent de Ciolocoi, rezultă clar că în ultimul an a obținut venituri și, deci, a activat la o cu totul altă școală, respectiv Școala Generală “Constantin Brâncuși” (fostă nr. 12). Deci, prostia se combină de minune cu minciuna.

GRUPUL DE ACȚIUNE ÎN INTERES PUBLIC, organizație non-guvernamentală fondată recent de o parte din echipa Ziarului de Investigații GORJNEWS,  va depune plângere împotriva Mădălinei Ciolocoi, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și Ministerul Educației Naționale. În Gorj, ciolocoii s-au înmulțit într-atât încât doar să-i arăți lumii așa cum sunt, în paginile unui ziar, nu mai ajunge.
Notă: În timp ce necheza la emisiunea respectivă, realizată în timpul săptămânii, la mijlocul unei zile de lucru, Ciolocoi era remunerată din bani publici, din impozitele plătite inclusiv de părinții elevilor umiliți de vicepreședintele Consiliului Județean Gorj. Așadar, trebuia să se afle în altă parte, în serviciu public, nu la înfruntări pe teme politice.
GORJNEWS vă va dezvălui periodic numele paraziților plătiți din bani publici, care chiulesc de la serviciu pentru a participa la dezbateri politice difuzate de mass-media.

37 COMENTARII
  • sonya 17.08.2012 la ora 11:14 am
    prin cabinetul doamnei Ciolocoi fosgaie o lume pestrita si foarte deasa de ziaristi si ziarizde, ca sa soarbe o cafea si sa-si faca emisiunile... oare cand se mai ocupa aceasta FEMEIE de treburile Cons. Judetean, cand toata ziua isi plimba gabaritul pe la televiziuni si radio??? nu avem nevoie de COCOTE gaunoase la Cons. Jud. ci de lideri care muncesc nu simuleaza ca o fac politica a facut din dna Ciolocoi ceea ce este acum, pacat ca nu este nimeni mai aproape de dansa sa i atraga atentia ca stilul de viata publica abordat nu este cel mai potrivit locului, momentului, imprejurarilor...
  • EmiliaGhe 17.08.2012 la ora 14:24 pm
    Grasa, frumoasa si devreme acasa la... presedinte etc. etc. O asemenea persoana care detine o functie administrativa in fruntea judetului sa mearga la Tribunal si sa intimideze judecatorii tinand partea unui penal.... cat de gaunoasa poate fi...
  • gorjan 17.08.2012 la ora 14:46 pm
    ColoCOI e un nume predestinat politicii de pe Jiu. "Veritabil" nume de vicepresedinte de partid sau de consiliu judetan, sau de presedinte de partid, specific cartierelor de la periferia orasului, cu deosebirea ca acei oameni sunt cetateni de buna credinta si nu ne vorbesc cu superioritate si nesimtire la radio, tv si nici de la tribuna judetului. Nici macar nu e gorjeanca. Ea e de pe la Moreni si barba'su e dintr-o comuna uitata de negura timpului din Alba sau Hunedoara. A propulsat-o Morega la IScJ Gorj si apoi Dian Popescu in fruntea judetului. Doi penali care au incercat mereu sa-si plasesze oamenii ca sa execute mult si sa gandeasca putin sau deloc si asta spune multe.
  • nelu p. 17.08.2012 la ora 15:43 pm
    M.C.: „Păi de unde să-i aduc pentru că eu am fost profesor la Școala 5, unde aveam o grămadă de țigani și mă duceam la ei acasă să-i aduc, să-i școlarizez... Unde e discriminarea aici?!Femeia nu a zis nimic de "elevi dintr-o rasă inferioară, care, în virtutea datelor lor native, n-au cum să performeze la învățătură",asta o afirmati dumneavoastra. Articolul nu e credibil.
  • Narcis DAJU 17.08.2012 la ora 16:41 pm
    @) nelu p. Ai dreptate, articolul nu reflecta indeajuns prostia doamnei Ciolocoi, forma fara fond propulsata de puscariabilii din PNL la conducerea Consiliului Judetean Gorj. Asa cum am promis, va fi serial, sper sa ma ridic la pretentiile tale, in cele din urmă. P.S. Formă fără fond e un fel de ciolocoi.
  • Klaudia Mandea 17.08.2012 la ora 17:10 pm
    ...@ nelu p. si alti asemenea "comentatori" ce tot comenteaza "pro" ciolocoi prin toate subteranele, este o persoana cunoscuta din preajma "doamnei" vice, suplinitor si el ca si altii, care n-are ce face si mereu ii tine isonul, raspunzand la toti postacii care scriu comentarii nefavorabile la adresa femeii cu apucaturi nepoliticoase la adresa altor rase si etnii. Autorul articolului, de bun simt de altfel, DEMONSTREAZA FOARTE CLAR ATACUL DUR SI DISCRIMINATORIU LA ADRESA rromilor, pe langa faptul ca ii catalogeaza ca "tigani", fap de asemenea interzis, cu atat mai mult cu cat este spontan si DOVEDESTE prin asta ceea ce gandeste. Daca ascultati sincronul postat mai sus, doamna vice - "cea mai buna" profesoara de 5-8, din sud-vestul Europei, spune CLAR: ca nu avea de unde sa aduca genii pentru ca la Scoala 5 avea o gramada de tigani - adica "tiganii", asa cum GRESIT ii numeste ea pe rromi, NU POT SA FIE GENII - LUCRU FALS, pentru ca venim aici si trebuie sa dam doar cateva exemple de genii : maestrii Voicu - tatal si fiul, maestrul Zamfir, Connect-R, Botgros etc. care, spre deosebie de doamna vice de la cj cu apucaturi rasiste si din fruntea unui judet cu multi rromi, acestia au suflet, talent si stiinta, inainte de toate avand si bun-simt de om. Cred ca asa i-a insuflat "geniul" care i-a dat directia politica si care, in treacat fie spus, este privat de libertate chiar daca nu se afla intr-o celula de 2x2 si cu gratii, se afla tot intr-o celula, ceva mai mare si care se numeste Tg-Jiu si din care nu poate iesi decat foarte rar, numai daca-si cere voie lu' nenea judecatoru', lu' nenea procuroru' sau lu' nenea politistu'. Si, ca lumea sa vada si mai clar cat de in off-side este femeia, citim dexul si vedem ca: RASÍSM s.n. Concepție social-politică antiștiințifică și reacționară care susține ideea nefondată a inegalității biologice și intelectuale a raselor, precum și caracterul determinant, în istorie, al particularităților rasiale ale oamenilor, al luptei dintre rase. [< fr. racisme, cf. rus. rasizm]. - CE VRETI MAI CLAR DE ATAT?
  • Narcis DAJU 17.08.2012 la ora 17:18 pm
    @) Klaudia Mandea E normal sa-mi fie sila, nu?
  • Klaudia Mandea 17.08.2012 la ora 17:26 pm
    Da domnule Daju, aveti dreptate. Important este sa finalizati ceea ce ati spus ca o sa faceti si ca sa le fie invatare de minte la toti politrucii de la Gorj si nu numai. Cat priveste sila... este putin spus. Eu as merge mai departe si as spune voma.
  • Justice 17.08.2012 la ora 18:23 pm
    Daca Nelu P este acel domn consilier care mananca banii contribuabililor degeaba si mai are si cateva dosare tinute la dospit de Caragea, e normal sa o laude pe CioloCoi, ca doar a fost preferata de presedinte in defavoarea lui Victor Banta, un om care ar fi putut sa faca multe ptr. judet!
  • vasile 17.08.2012 la ora 18:40 pm
    Dar cine este acest Grivei,ce realizari profesionale deosebite a avut acest individ,la fel si moderatorul emisiunii.Sunteti niste oameni de nimic,dupa cum si cei ce se agita,jignind doar de dragul insultei,si pentru ca unii sau altii fac altfel de politica si evident si alte opinii decat "slujbasii"basisto-portocalii.Referitor la cele spuse de aceasta profesoara,urmariti-o atent si vedeti sensul gandirii,fara vreo aplecare la discriminarea copiilor de rromi.Numai ca pe unii ca voi,atat va duce capul,sau pur si simplu vreti sa raspanditi peste tot semintele de scandal.Halal presa si deontologie profesionala.
  • apolitic 17.08.2012 la ora 20:21 pm
    asta se ********** cu dian
  • teo radulescu 17.08.2012 la ora 21:39 pm
    Am citit articolulul si comentariile si doresc sa fac cateva observatii cu titlu personal: -doamna Ciolocoi este,daca nu ma insel,profesoara de fizica nu de muzica iar exemplele de genii oferite de @Klaudia Mandea sunt toate din domeniul muzical in care nu putem nega ca rromii au talent deosebit;prin urmare o rog pe @Klaudia Mandea si pe dl.Grivei sa ne ofere macar un singur nume de elev rrom din Gorj care a participat vreodata la o faza NATIONALA a olimpiadei de fizica; -nu mi se pare jignitor termenul de "tigan" atata vreme cat sute de ani asa au fost numiti si ei insisi folosesc deseori acest termen pentru a-si desemna etnia (ma refer la rromul de rand,nu la regii si bulibasii care se fataie la televizor); -daca Ciolocoi aspus ca nu prea veneau la scoala,doar a constatat un adevar;aici @nelu p. are dreptate,nu reiese de nicaieri chestia cu rasa inferioara si restul.Speculatii se pot face destule.Sa nu cadem sub tentatia de a face pe Marele Inchizitor.Daca vreti sa deveniti Torquemada local puteti continua cu astfel de subiecte (nu ma refer la subiectul Ciolocoi in sine ci la subiectul strict al acestui articol-Ciolocoi "discriminatoarea").Continuand in aceasta nota ,in curand,daca un profesor ii va spune unui elev miop si ochelarist sa se mute in primele banci sa vada la tabla,acesta o va reclama ca l-a discriminat facandu-l handicapat! Revenind la oile noastre:domnule Daju,in calitate de cititor zic eu fidel,imi permit sa va rog sa publicati articole serioase si documentate,asa cum ne-ati obisnuit pana acum!Pe doamna Ciolocoi sunt convins ca o puteti ataca pe lucruri serioase ,concrete si obiective. In ce o priveste pe profesoara Ciolocoi,fara sa fiu un fan sau un apropiat,o apreciez pentru "mă duceam la ei acasă să-i aduc, să-i școlarizez'...Multi profesori nu fac asta,credeti-ma!
  • Narcis DAJU 17.08.2012 la ora 21:58 pm
    @) teo radulescu Ai perfecta dreptate. Deja incep sa ma caiesc, am gresit atat de grav fata de aceasta doamna! Intre timp am mai investigat, si nici vorba de discriminare! Scoala 5 e pe dreapta, la iesirea din Tg Jiu spre Motru. Or, cred ca e limpede pentru toata lumea, nu stiu cum n-am observat pana acum: daca scoala e pe dreapta, la iesirea spre Motru, discriminarea nu se pune! Practic, doamna Ciolocoi - cel putin pana vinerea viitoare, cand voi demonstra cat e de proasta - e foarte desteapta!
  • teo radulescu 17.08.2012 la ora 22:35 pm
    @Narcis DAJU:daca am angajat o polemica cu dumneavoastra pe marginea acestui articol o fac tocmai pentru ca va respect si va consider un tip inteligent si sunt convins ca ,chiar daca nu acceptati anumite opinii,macar cateva clipe veti zabovi analizandu-le.Poate judec gresit unele aspecte,dar cred cu tarie ca un schimb civilizat de idei nu dauneaza nimanui.Si apoi,ce haz ar mai avea daca toti cei ce comenteaza ar ponegri-o la unison pe doamna Ciolocoi?!Diversitatea(fie ea si de opinii) da culoare vietii.Asa ca,va rog,nu ma discriminati pentru parerile mele :-)
  • apolitic 17.08.2012 la ora 23:00 pm
    asta se *********** sigur cu dian
  • Narcis DAJU 17.08.2012 la ora 23:03 pm
    @) teo radulescu De 22 de ani se produce discriminarea pozitiva a mediocrilor, care sunt propulsati in fruntea institutiilor publice. Inteleg ratiunea acestui mecanism, dar nu il pot si aproba. Un om liber si destept in fruntea unei institutii publice reprezinta o sarbatoare pentru mine. Din pacate, dupa ce a acuzat politizarea institutiilor publice si netransparenta acestora, USL-ul a continuat dezastrul portocaliu. Nu poti nici macar participa la un concurs fara aprobare de la partid. De aceea Ciolocoi e vicepresedintele Consiliului Judetean Gorj. De aceea Gorjul nici macar nu sta pe loc, ci merge inapoi. Eu si restul echipei de la GORJNEWS nu ne putem sincroniza si impaca cu traiectoria impusa de Ciolocoi și compania. Nu știm și nu vrem să invatam să lingușim pe bani publici.
  • teo radulescu 17.08.2012 la ora 23:23 pm
    Oamenii liberi sunt o specie pe cale de disparitie in Romania:-(( Libertatea ti-o da o pregatire intelectuala/profesionala solida,care iti permite sa schimbi locul oricand,acel "omnia mea mecum porto".In rest da,ne intoarcem in Evul Mediu,ne feudalizam.Macar sa nu incepem si vanatoarea de vrajitoare...Cred ca deseori se hiperbolizeaza discriminarea rromilor,a homosexualilor etc.Am ajuns la situatia in care un rrom ma poate injura si calomnia fara probleme in timp ce eu,ca "majoritar" daca ii zic "tigan" gata,l-am discriminat.De ce?Nu cred ca aceasta e adevarata discriminare.Nu vreau sa imi fie teama sa ma exprim.
  • Narcis DAJU 17.08.2012 la ora 23:28 pm
    Asa e. Se exagereaza intr-atat incat niste ziaristi isi permit sa scrie altfel decat la superlativ despre conducerea Consiliului Judetean Gorj. In ce tara traim? Oare nu ne mai respectam deloc valorile?
  • apolitic 18.08.2012 la ora 9:46 am
    dar de ****** de dian popescu ii place,pe asta nu-l mai face tigan,baragladina,parca-i PUTINA CU VARZA,si cand vorbeste ii pute gura rau
  • Roman liber 18.08.2012 la ora 10:32 am
    In toate judetele din tara sunt numai oameni competenti in functii, iar aici la Gorj, numa netoti. Vai de judetul asta plin de bogatii si resurse.
  • cititor-ascultator 18.08.2012 la ora 19:12 pm
    25 Jul 2012 | Scris in Asculta Interviurile Infinit FM | Citeste mai mult » http://www.radioinfinit.ro/category/asculta-interviurile-infinit-fm/page/2/ Aoleuuuuu. Domnule Daju, am urmarit si eu emisiunea radiodifuzata din linkul si de la data de mai sus. Ai magerial de scris un an... zi si noapte. PE mine m-a lasat fara cuvinte!
  • cititor-ascultator 18.08.2012 la ora 19:14 pm
    duduia asta sta la "groapa" seara de seara si crede ca toti care o lingusesc acolo reprezinta puterea si vocea poposrului. Pe cat de trist, pe atat de adevarat.
  • Narcis DAJU 18.08.2012 la ora 19:25 pm
    @) cititor-ascultator E o diversiune. Pe segmentul orar de difuzare a acelei emisiuni, doamna Ciolocoi e la serviciu, in Consiliul Judetean, sau in judet, ca sa rezolve problemele oamenilor de rând. Nu o vad in stare pe doamna Ciolocoi sa chiuleasca de la serviciu pentru o confruntare politica radiofonica. Plus ca, imediat, Calinoiu i-ar taia din salariu.
  • Narcis DAJU 18.08.2012 la ora 19:32 pm
    Dintre oamenii de afaceri multi-miliardari din judet, este vreunul suficient de liber ca să sprijine, in decembrie 2012, Gala celor mai prosti oameni politici din Gorj???
  • C. CUTEANU 19.08.2012 la ora 0:06 am
    @Narcis DAJU 1. In Gorj, eventual, multi-miliardarii sunt in lei...vechi...:). Pana acum, in afara de Lemnaru, nu am descoperit vreunul care sa aiba stil sau o oarecare minima viziune. A face bani din vandut mici si pufuleti - chiar daca acest demers duce la miliarde de lei vechi - e totusi patetic in capitalismul globalizarii. Deci, nu cred ca-s miliardari in euro sau, la modul real, adevarati businessmeni vreunii...:), ci doar mici fanarioti de comunitati urbane cu esenta rurala... 2. O erata la... gala prostiei oamenilor politici - prosti nu sunt ei, ci noi care-i votam (pe unii dintre ei chiar mai multe mandate)... Altfel, ar fi o idee buna... Cum urmeaza campania pentru parlamentare, nu ar strica sa incepem un serial multi-episodic, axat pe parlamentarii ale caror mandate se incheie, dar si pe candidatii ce se anunta exponenti ai prostiei pentru urmatorii 4 ani. Adica, pe scurt, sper sa nu vedem , cu repetitie, parlamentari - anomalie ca Ponta, Popeanga, Ruset, sau comicarii de prim-mandat gen Pecingina si altii...
  • sante 19.08.2012 la ora 5:05 am
    Interesant e ca Grivei, catel pcr, pac, pnl, pnt-cd, pdl aripa valceanu, foloseste cuvintele ölimpici"si "geniu". Oare are habar ce-or fi insemnand fiind unanim apreciat si recunoscut punctul de vedere ca punctul lui forte nu e capul, mai exact creierul?
  • Narcis DAJU 19.08.2012 la ora 10:10 am
    @)C. CUTEANU 1. E adevarat, Calin Lemnaru e din alt film. Tot aici i-as incadra pe Ninel Parcalabu si Sorin Carstea. Astept ziua cand ei si altii vor intelege ca trebuie sa se implice in consolidarea institutiilor de stat si in dezvoltarea sociala a judetului. 2. Cu parlamentarii de Gorj, actuali si viitori, vom face multe - multe arogante... 3. Pecingina are un discurs liber si direct, e greu controlabil si manipulabil, tocmai de aceea in momentul de fata se afla deja la categoria ... fosti.
  • Narcis DAJU 19.08.2012 la ora 10:14 am
    @) sante În mandatul trecut, Grivei a fost printre foarte putinii consilieri judeteni vizibili si preocupati de ceea ce se aproba in sedintele Consiliului Judetean. Ca tinuta, dicurs si calitate umana, nu-l pot compara de pilda cu un parlamentar - esec de tipul lui Militaru, inexistent in toate transeele, mai putin in acela al pricopsirii personale.
  • gura pacatosului adevar graieste 19.08.2012 la ora 18:49 pm
    Da-i porostului putere ca sa-l vezi cine e !
  • Mona.Lewinschi 19.08.2012 la ora 23:00 pm
    Mai nea' Dajule! Ce te iei de femeia asta desteapta, frumoasa si inteligenta. Nun vezi ca ii depaseste pe Gorun si Morega la un loc? Nu vezi cat de integra e. Isi revarsa toate frustrarile in Pandurul, ziarul ala care-a-ndraznit sa te citeze! Cum iti prmiti asa ceva? Cum ai tupeul sa discriminezi femeile din politica din Gorj, care daca n-ar fi nu ar mai spune nimeni adevarula si nu ar mai imparti nimeni dreptatea si... in sfarsit, nu s-ar mai povesti! P.S. Ai grija ce scrii de-acu'n-colo, ca ai dat de belea!
  • Marin 20.08.2012 la ora 0:44 am
    ATENTIE! Teo Radulescu - comentatoarea de mai sus, nu este alta decat Ciolocoi. Recunoasteti limbajul de lemn folosit? Acelasi cu cel din toate iesirile sale publice. Nea Dajule, dar de "afacerile" lui Nadrag de ce nu mai scrii?
  • solidar cu presa 20.08.2012 la ora 8:38 am
    Amenda penala, demiterea din functie si restrictionarea drepturilor electorale pe 5 ani! Asta e pedeapsa pe care CNCD ar trebui sa o aplice doamnei vice!
  • Narcis DAJU 20.08.2012 la ora 8:58 am
    @) Marin Matei Nadrag a fost deconspirat de presa centrala drept un tepar ordinar. http://www.financiarul.ro/2011/12/19/o-noua-teapa-pe-piata-economizorul-care-reduce-factura-la-curent-cu-cel-putin-30/ Bisnitareli a facut, afacerile cred ca acum urmeaza. In tot mediul politico-administrativ se cunoaste justificarea lui Dian Popescu: "L-am pus pe Nadrag vice pentru ca-i eram dator". Acum, Nadrag trebuie sa-si recupereze si el imprumuturile "nerambursabile", nu? P.S.: Presa centrala s-ar inchina sa afle ca Nadrag a ajuns viceprimar.
  • Gorjean 20.08.2012 la ora 10:13 am
    Aceasta domna profa si vice, in loc sa-si ceara scuze public, persista in gresala fata de intreaga comunitate de rromi.
  • Echilibru Stabil 21.08.2012 la ora 0:01 am
    Doamna profesoara s-a facut de ras. Numa' gura ce-i de ea. Se vede ca pluteste intr-un mediu instabil (adica, pe-ntelesu'ei, echilbru instabil - ca tot e profa de fizica) si cand o sa-i cada propta penala, o sa cada si ea rau de tot, de la inaltimile Sale! A propos, domnule Daju, zicea duduia in emisiunea aceea cu pricina, la un momentdat, ca a scris nu stiu cate carti de fizica, dupa tratate internationale, sau cam asa ceva! Ia sa vedem ce carti, dupa ce tratate (manuale) le-a scris si daca a aplicat tot metoda copy-paste! Ar fi interesant de aflat, nu?
  • vanghe 21.08.2012 la ora 12:26 pm
    A venit la CJ sa taie frunza la caini si sa faca NUMAI POLITICA! Politica PUSCARIABILULUI, pe care , de fapt, il sapa! de treburile judetului, habar nu are! Dle CALINOIU, atrageti atentia sobordonatei Dvs. ca se afla intr-o mare eroare de percere a atributiilor!
  • mihai 21.08.2012 la ora 12:28 pm
    Partidul nostru o actioneaza in judecata pe aceasta discriminatoare vicepresedinta a CJ Gorj! Am informat AGENTIA FUNCTIONARILOR PUBLICI si am cerut destituirea!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.