Cioloș, ești cel mai bun, ești fără de pereche, dar LASĂ-NE!
Cioloș, ești cel mai bun, ești fără de pereche, dar LASĂ-NE!
Opinii6 noiembrie 2016
ciolos
Înțelegeți în ce stadiu de nenorocire avansată ne aflăm, ca nație, dacă avem de ales între Cioloș, Dragnea, Băsescu, Tăriceanu și Nicușor Dan?
Dacian Cioloș, ca premier și reconstructor al României, este cea mai bine coafată MINCIUNĂ, de care este capabil un partid politic, înainte de alegerile parlamentare.
Ceilalți idoli propuși românilor, de restul partidelor – Dragnea, Tăriceanu, Băsescu și Nicușor Dan – sunt de domeniul obscenității.
Îmi amintesc cu nostalgie vremurile când românii țineau – având și motive raționale, și afective – cu Vadim Tudor împotriva lui Iliescu, sau cu Băsescu împotriva lui Năstase.
Tot ce a putut da nou România de azi e un Nicușor Dan, cu vocație de șef de scară de bloc, care se face de râs continuu ca guru național, prin penibilii pe care – i propune ca și candidați pentru Parlamentul României.
Azi, trecând în revistă ceea ce este pe tarabele partidelor, românii nu au cu cine să țină, și n-au pe cine să-și dorească în poziția de viitor premier.
Pentru Gorj, un județ pe butuci, Dacian Cioloș e figurantul care a descins cinci minute, deunăzi, la o festivitate, și a fugit înainte să se termine, fără să emită vreo soluție sau vreo explicație pentru starea de azi a județului.
Pentru Gorj, Cioloș înseamnă prefectul Paraschivu nani-nani. Niciun șef de instituție publică schimbat, o mulțime de penali și retarzi menținuți în funcții de directori, reformă instituțională zero, stat de drept pe butuci. Un derbedeu ca Grigorescu ținut ministru la Energie. Tot felul de inculpați menținuți directori la Complexul Energetic Oltenia. Opoziție fățișă și totală față de modificarea Legii Energiei.
Un Tobă instalat, halucinant, ministru de Interne, pentru protejarea interlopilor din poliție. O sarabandă de miniștri la Educație, fețe palide fără reacție față de o Ecaterina Andronescu ce distruge pe mai departe, imperturbabilă, învățământul din România.
O isterie națională pentru achiziționarea ”Cumințeniei Pământului”, nimic pentru Ansamblul Brâncuși de la Târgu Jiu.
Niciun centimetru de drum expres, nici măcar în stadiul de proiect.
Pentru Gorj, Cioloș înseamnă senatorul ”liberal” Tudor Barbu, care deși a consumat cam 10 miliarde de lei vechi, bani publici, ca parlamentar, n-a făcut absolut nimic pentru Gorj, de teamă să nu fie anchetat pentru trafic de influență!
Pentru Gorj, Cioloș înseamnă șpăgarii din Ministerul Sănătății, care protejează grupările infracționale din Direcția de Sănătate Publică și Spitalul Județean de Urgență. Sau crescătorul de porci Ișfan, reconfirmat ca ”general” la Inspectoratul Școlar. Sau Gorun angajând ca cercetător la universitatea de stat din Târgu Jiu o polițistă, chiar în timp ce ea îl ancheta penal …
Cioloș înseamnă sistarea finanțării fostei vicecampioane a României, Pandurii Târgu Jiu, fără să fie arși pe rug toți ceilalți premieri, care nu s-au opus ca CEO să dea bani la fotbal.
Cioloș este un eșec total, din moment ce Ponta, pe al cărui cadavru s-a ridicat acum un an, este azi mai viu ca oricând, și ocupă un loc fruntaș în toate sondajele de opinie. Cert este că minte la fel de mult ca mitomanul, din moment ce s-a jurat că nu rămâne premier și că nu vrea cu PNL-ul, dar, iată, îi curg balele, râuri – râuri, să mai stea la Palatul Victoria, chiar cu susținerea PNL.
De văzut cum va ieși, din această campanie, președintele PNL Gorj, Dan Vîlceanu, șeful care este al opoziției care nu este. El deja se auto-mutilează, de vreun an – jumate, în rolul de aghiotant al lui Tudor Barbu. De acum, va trebui să nareze cât de vital este, pentru Gorj, ca Cioloș să rămână premier.
    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.