Circa 20 de polițiști, evacuați din locuințe la ordinul lui Caragea
Circa 20 de polițiști, evacuați din locuințe la ordinul lui Caragea
Ultra - Scurte5 noiembrie 2013

Aproximativ 20 de polițiști au fost evacuați din blocul situat în zona Gării, unde trăiau de mai bine de 10 ani, după ce locuințele de serviciu au fost transformate în locuinţe de intervenţie, iar ocupanţii vechi au fost evacuaţi, pentru a fi aduşi alţi poliţişti. Mai grav este că locatarii susțin că sunt dați afară oamenii care au primit locuinţe pe vremea fostului comandant Nicolescu şi sunt aduşi „oamenii lui Caragea”.
Polițiștii evacuați în prag de iarnă s-au luptat ani buni în instanță pentru dreptul de a cumpăra locuințele în care trăiesc de mai bine de zece ani, însă, pe parcurs locuințele se serviciu pe care puteau să le cumpere s-au transformat în locuințe de intervenție, pe care nu numai că nu le pot cumpăra, dar trebuie să le și părăsească.
„Aproximativ 18 polițiști au plecat din acest bloc, pentru că s-a transformat din locuințe de serviciu în locuințe de intervenție. În loc să ni le dea să le cumpărăm, așa cum s-a întâmplat în alte județe, acum ne evacuează. Pe unii îi scoate de aici ca să-i ducă în altă parte cu chirie și aduce alții care sunt „preferați”. Noi ne-am judecat ca să cumpărăm aceste locuințe și în timpul procesului au transformat aceste apartamente în locuințe de intervenție. Vor să bage oamenii lor și gata.  Decât să ne evacueze cu scandal, mai bine plecăm noi, dar sunt familii care vor fi evacuate săptămâna asta cu executorul. S-a ajuns aici pentru că așa a vrut conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Gorj. Domnul Bebe Cumpănașu care a ieșit la pensie a zis că dacă nu vrea mușchiul lui nu ni le dă niciodată să le cumpărăm și le-a transformat cu domnul Caragea în locuințe de intervenție ca să-și bage oamenii lor, iar mâine, poimâine le vor cumpăra. Ne facem de râsul lumii. Polițiștii pensionari au voie să cumpere aceste locuințe”, a precizat Olteanu Gheorghe, polițist pensionar.
Toți cei evacuați susțin că la mijloc este vorba de o răzbunare din partea inspectorului șef, Viorel Caragea, care vrea să scape de oamenii apropiați foștilor comandanți, dar și să-și favorizeze „oamenii lui”.
”Noi suntem victime colaterale ale celor cu care comandantul șef a fost în scandal. E numai răzbunare și interes, iar cei care nu sunt agreați pleacă”, a precizat Gheorghe Olteanu.
În replică, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj a declarat, însă, că nu este vorba despre nici o răzbunare, ci doar că cei care trebuie să elibereze locuințele nu mai îndeplinesc criteriile să locuiască aici.
„IPJ Gorj are în administrare 20 de locuințe. În acest moment doi lucrători nu mai îndeplinesc condițiile pentru a locui aici și trebuie să părăsească aceste imobile. Locuințele vor fi repartizate altor lucrători care îndeplinesc condițiile în baza punctajului obținut și a rapoartelor făcute. Locuințele de serviciu s-au schimbat în locuințe de intervenție printr-o hotărâre a Curții de Apel Craiova”, a precizat Romina Dochian.
Detalii, aici.
 

2 COMENTARII
  • lincomodu 05.11.2013 la ora 11:47 am
    se intimpla la gorj in zona de influenta a celui mai mare needecucat si mai putin instruit politist ce a avut vreodata aceasta politie, acest analfabet in tainele politiei a pus posteriorul pe tot ce misca si nimeni nu i se pune dea doua , pentru ca caracatita functioneaza perfect....este o rusine..., scoate politistii din blocul lor si aduce numai de-i cinta in struna lui caragea dar in acelasi timp pe cei care ii scoate afara ii duce tot cu chirie pe care trebuie sa o plateasca tot ministerul....pai pina la urma ce realizeaza nemernicul in afara de nemultumiri si tracasare.....pai javra atunci cind nu-i convine de cineva ii schimba locul de munca si il transforma din operativ in neoperativ dupa mintea lui bolnava, pai daca un agent de ordine care sta tot timpul in strada in frig ,in ploaie, in canicula si tot timpul este in alerta in strada fiind supus riscului in orice moment nu-i operativ ce mai vreti???practic agentul de ordine in orice moment este in misiune si poate oricind sa ia un par in cap, un cutit in spate etc,etc, iar pentru nemernicul de caragea asta este nimic, dar cine sa-l traga de urechi unii ca calinoiu, ca circiumaru, ca toba cu soric???a facut un artificiu timpit pe care l-a legalizat se zice si a aruncat oamenii in strada ce il doare pe imputit????, soferul lui poate sta acolo altii care stau in strada si suporta mizeriile strazii nu, dar traim in bantustanul numit ipj gorj si nimic mai mult, acum fac, fac poltistii memoriu la minister, senat etc, etc, oare cine o fi astia????trebuie analizati pentru ca sint scursorile politiei si nu trebuie lasata asa, dar cine sint?????rusine lor pentru ca mai stau in politie, sa fie cir marele comandant de la novaci care in calculatorul de la serviciu contesta procesele verbale pe care le intoxcmeau subalternii sai?????care ar fi trebuit sa fie trecut in rezerva dar nu i s-a intimplat nimic????, sa fie infractorul de pigui care afurat banii dinmagazin si a fost dovedit primind doar amenda???? si apoi adus la biroul prevenire???? dupa care l-a omorit pe colonelul potcovaru in accident????, sa fie bordea care dupa ce a spus cine sint autorii incendierii casei fam. leustean a fost adus cu functie cu tot de la motru????posibil ei posibil altii????, filip omul fara coloana vertebrala mutalaul politie???, fetanu care ar fi dat concurs pentru adjunct la ordine publica si mutat pe sub masa sa raspunda de judiciar ca si cind azi esti medic ginecolog iar de miine esti oftalmolog????, o fi ciobanu sau savu??????care a au depistat sau nu autorii incendierii casei politistilor?????cin e sa fie ???asta-i politia gorjeana si ne ocupa tot timpul, da datorita lui caragea la acest moment de fapt de citeva zile ipj gorj se transforma in doau tabere????un lucru extrem, extrem de grav intr-o institutie de elita a statului de drept???????? rusine celor care inca il mai tin pe functie pe caragea, rusine, rusine.......
  • mirel 05.11.2013 la ora 11:51 am
    Dle PIGUI sef al ziarului EXCLUSIV, dar de verisorul dumneatale cand vei scrie?ai pierderi de memorie cand acesta este timis in judecata pentru ucidere ? desi i-a promis seful IPJ Gorj ca ii va rezolva impreuna cu Serviciul Rutier noua expertiza a accidentului in favoarea lui sa scape de condamnare?cand dosarul lui pentru furt inca exista ?ai uitat cand iti spunea Caragea ca daca mai scrii te baga la puscarie?Din aceste motive esti singurul sustinator al uni mafiot? mai bine i-al sa-ti conduca ziarul Dumneatale pe acest sociopat impreuna cu sclavul si infractorul de varul dumneatale Pigui Puiu Ionut!poate vinzi mai bine Asa a facut si soric de la neamt inainte de a fi schimbat iar aceste actiuni disperate nu fac decit a grabii schimbarea impostorului. Unde se va duce isi va fringe gitul singur ca in afara de taxe de protrctie si spagi nu stie. Apropo poate vede cineva ca firmele lui caragea dacorex asfalteaza drumul spre rovinari si vinde toate agregatele asa cum le a vindut si spaniolilor ce au reabilitat drumul spre filiasi .poate aratati si statia de asfalt montata pe terenul lui caragea pe centura unde era depozitul de lemne.sa va interesati cine vinde agregatele toate pt acest drum si ce sume se incaseaza de caragea
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.