Ciucă: ”Cei care dezertează dintr-o formaţiune şi merg în altă parte pentru nişte firfirei nu sunt oameni politici”
Ciucă: ”Cei care dezertează dintr-o formaţiune şi merg în altă parte pentru nişte firfirei nu sunt oameni politici”
Altele6 aprilie 2024

Liderul PNL Nicolae Ciucă a afirmat că primarii care pleacă la PSD nu au ce să primească din partea social-democraţilor şi a declarat că cei care dezertează dintr-o formaţiune politică şi merg în altă parte „pentru nişte firfirei nu sunt oameni politici, nu merită atenţia noastră”.

Nicolae Ciucă a vorbit sâmbătă, la şedinţa Colegiului Director Judeţean al Partidului Naţional Liberal Vrancea, despre primarii care pleacă din partid.

„Modul acesta prin care se face politică şi se încearcă obţinerea de rezultate în alegeri prin a lua primarii, prin a-i împinge să se încadreze, parcursul acesta de traseist, este absolut greu de înţeles. Bolnav e de mult şi nici nu ştiu dacă avem vreun medicament să putem să tratăm, este şi jenant şi dovedeşte, dovedeşte din perspectiva mea, lipsa de statornicie şi lipsa de înţelegere a argumentelor pentru care  te-ai angajat într-o construcţie politică şi într-o responsabilitate faţă de oamenii pe care îi reprezinţi”, a afirmat liderul PNL.

El a menţionat că este falsă chestiunea că un primar merge la PSD şi primeşte ceva.

„Oameni buni, chestiunea aceasta că mă duc la PSD, că îmi dă nu ştiu ce, este absolut falsă. Nu au ce să le dea. Şi credeţi-mă, vorbesc din experienţă. Nu au cum să le dea. Că primesc nişte bani din Fondul de Rezervă, primeşte toată lumea. Poate acolo unde au avut interesul să impresioneze şi să determine pe un primar să facă pasul să dezerteze, că nu sunt altceva decât dezertori politici, să dezerteze dintr-o formaţie politică şi să meargă în alta pentru nişte  firfirei, ăştia nu sunt oameni politici, nu merită de niciun fel atenţia noastră”, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderul liberalilor s-a întrebat ce poate face un primar cu câteva sute de mii de euro şi a menţionat că a văzut primari cu demnitate care îşi văd de proiectele lor.

„Nu au cum să le dea banii decât prin chestiunea asta şi reprezintă ce? Ce poţi să faci cu nişte zeci de mii sau sute de mii. Atât e valoarea unui primar? Eu nu cred. Eu am văzut primari care au demnitate, care au verticalitate şi care îşi văd cu adevărat de proiectele şi de grijă faţă de cetăţenii. Proiectele la Ministerul Dezvoltării, la CNI, nu au cum să se întâmple, pentru că acolo fondurile sunt cât se poate de bine structurate şi atribuite pe fiecare proiect în parte. Este doar o amăgire. Personal am vorbit cu ministrul Dezvoltării, cu Adi Veştea şi i-am spus nimic nu se întâmplă fără respectarea procedurilor şi a legilor şi reglementărilor în vigoare”, a mai declarat Ciucă.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *