Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a felicitat firma DOMUS din Târgu Jiu
Ministrul Justiției, Alina Gorghiu, a felicitat firma DOMUS din Târgu Jiu
Altele20 decembrie 2023

Prezentă recent la Judecătoria Câmpulung din județul Argeș, Alina Gorghiu a ținut să felicite public firma DOMUS din Târgu Jiu, pentru calitatea lucrărilor efectuate și promptitudinea cu care s-a finalizat, înaintea termenului estimat, înlocuirea tâmplăriei exterioare la sediul instanței respective. Detalii, aici.

S.C. DOMUS S.R.L. este cunoscută în țară și la nivel internațional pentru experiența de 30 de ani în lucrări la monumente istorice. Această firmă s-a consacrat ca un producător premium de tâmplărie din lemn triplustratificat, uși de interior din lemn, scări interioare pe structură din lemn sau  placare, mobilier, amenajări interioare și exterioare.

Ovidiu Pițian, fondatorul și patronul S.C.DOMUS S.R.L., se mândrește cu un portofoliu de lucrări de invidiat, executate în cele aproape trei decenii de existență a firmei sale, de la Palais Cais de Pierlas din Nice, Franța, până la Palatul Episcopal Romano Catolic din Oradea.

Palais Cais de Pierlas – Nice – Franța

Universitatea Națională de Apărare Carol I din București

Palatul Episcopal Romano Catolic din Oradea

Palatul de Justiție din Oradea

Hotelul Minerva din Craiova

Hotelul PALACE din Govora

Colegiul Național de Informatică Tudor Vianu din București

Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu

Familia Pițian din Târgu Jiu are o tradiție de peste 100 de ani în prelucrarea lemnului.

Toate lucrările ilustrate mai sus dovedesc că firma DOMUS este un ambasador strălucit al măiestrei gorjenești în prelucrarea lemnului.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.