Fondurile strânse la Balul Caritabil al Bobocilor de la CNTV ajung la doi copii cu probleme de sănătate și la o familie săracă din Runcu
Fondurile strânse la Balul Caritabil al Bobocilor de la CNTV ajung la doi copii cu probleme de sănătate și la o familie săracă din Runcu
Altele20 decembrie 2023

În contextul interdicției date tuturor entităților publice, prin Ordonanța de urgență 90 din 2023, de a nu mai finanța organizarea de spectacole din fonduri publice, la Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu s-a găsit soluția organizării balului bobocilor din acest an exclusiv din donații și sponsorizări.

Mai mult, la inițiativa Asociației Creative Multilingua, reprezentată de doamna profesor Elena-Gabriela Burtea-Protesoiu, și a Consiliului Școlar al Elevilor CNTV Târgu Jiu, pentru prima dată, în acest an, balul bobocilor a îmbrăcat forma unui bal caritabil. La organizarea de excepție a acestui eveniment o contribuție deosebită au adus doamna profesoară Adela Lugoj și foști elevi ai CNTV.

Fondurile strânse în cadrul balului caritabil au ajuns la doi copii diagnosticați cu tetrapareză spastică și la o familie săracă din Runcu.

Participanții la balul caritabil au avut ocazia să vizioneze și concertul susținut de artisul Rareș Mariș.

1 COMENTARII
  • gheorghe 26.12.2023 la ora 8:28 am
    Pana acum aceasta fituica de ziar,,a fost moarta,,????
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.