Vești bune! McDonald’s a deschis astăzi primul său restaurant în Târgu Jiu
Vești bune! McDonald’s a deschis astăzi primul său restaurant în Târgu Jiu
Altele14 decembrie 2022

Vești bune! Restaurantul cu numărul 95 din rețeaua națională McDonald’s în România a fost inaugurat miercuri, 14 decembrie, la Târgu Jiu. Pentru târgujenii care așteptau acest moment, experiența a fost una completă, noul restaurant oferind produsele îndrăgite din meniul McDonald’s, dar și o selecție variată de băuturi calde și deserturi de la McCafé, sau opțiunile de comandă prin Delivery și Drive-Thru.

„Ne bucurăm să inaugurăm cel de-al 95-lea restaurant McDonald’s în România în mijlocul unei noi comunități, căreia ne alăturăm astăzi în premieră, și suntem recunoscători pentru primirea călduroasă de care am avut parte la Târgu Jiu. Este un restaurant modern, digitalizat, unde toți cei care ne vor trece pragul vor fi întâmpinați cu produse și servicii la cele mai înalte standarde, cât și cu acele momente speciale, așa cum McDonald’s a obișnuit clienții săi de-a lungul timpului. În același timp, ne bucurăm să putem susține comunitatea locală, prin crearea a 70 de locuri de muncă, cu ocazia deschiderii”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

Restaurantul s-a deschis după o investiție de 10 milioane de lei, fiind dotat cu cele mai moderne facilități și tehnologii. Cu un design modern, 95 de locuri în interior și 96 de locuri pe terasă, restaurantul le oferă clienților acces la tehnologia Experience of the Future (EOTF). Prin intermediul unor kioskuri digitale, clienții au posibilitatea să consulte meniul McDonald’s, să își comande produsele preferate și, de asemenea, să își personalizeze comanda. Plata se poate face în numerar sau cu cardul bancar, inclusiv contactless, iar datorită acestui sistem inedit de comandă timpul de așteptare în restaurant este cu mult redus.

Restaurantul este amplasat pe Strada Termocentralei nr. 17, în apropierea centrului comercial Shopping City Târgu Jiu, și este deschis de luni până duminică, între orele 07:00-24:00. Iar dacă nu poți vizita restaurantul, ai la dispoziție opțiunea să lansezi o comandă! Serviciul McDelivery le permite tuturor celor care doresc să se bucure de produsele Mec să facă acest lucru și din confortul propriei case, în timp ce linia non-stop de Drive-Thru aduce posibilitatea de a lua comanda la pachet, în mașină.

Ce mai trebuie să știi despre noul restaurant? În restaurant se realizează colectarea selectivă a deșeurilor, iar în parcarea restaurantului vei avea acces la o stație de încărcare pentru mașini electrice.

Tu ai fost la noul McDonald’s? Dacă nu, ce mai aștepți?

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.