Este IAD în padocul Primăriei Târgu Jiu, dar IPJ Gorj spune OFICIAL că NU SUNT PROBLEME!
Este IAD în padocul Primăriei Târgu Jiu, dar IPJ Gorj spune OFICIAL că NU SUNT PROBLEME!
Investigatii24 iunie 2022

Imaginile terifiante de mai jos, cu mâncare amestecată cu fecale și urină, și cu câini abia născuți mâncați de vii de alți câini, au fost realizate în padocul Primăriei Târgu Jiu, în data de 15 iunie, la câteva zile după ce IPJ Gorj si DSVSA au fost în control si au emis un document in care scrie, halucinant, că padocul functioneaza LEGAL si că NU SUNT PROBLEME:

Iată și documentul oficial care, în mod normal, ar trebui să atragă RĂSPUNDEREA PENALĂ a conducerii IPJ Gorj…

raspuns ipj gorj

De-a lungul timpului au existat numeroase semnale de presa despre cel mai mizerabil padoc din țară, cel de la Târgu Jiu, dar primarul Marcel Romanescu si Adrian Dăianu, noul director al societatii de stat care administreaza acest padoc – EDILITARA PUBLIC S.A. – au rămas insensibili.

De altfel, în 2018, Consiliul Local a emis o hotarare de infiintare a unui nou padoc, care sa respecte prevederile legale in vigoare. Acea hotarare n-a fost pusa in aplicare nici pana azi, desi au trecut 4 ani. In astfel de situatii, prefectul are obligatia legala de a-l amenda pe primar. La Targu Jiu, insa, o mana spala pe alta.

Imaginile de mai sus au devenit virale pe o retea de socializare si au atras atentia catorva mii de cetateni din vestul Europei, care s-au oferit sa contribuie cu donatii, pentru modernizarea padocului din Targu Jiu. Din pacate, nu exista niciun fel de receptivitate la nivelul Primariei pentru optimizarea unor astfel de stari de fapt catastrofale.

În mod normal, IPJ Gorj avea obligatia legala sa demareze cercetari penale privind modul de cheltuire a fondurilor fabuloase alocate in fiecare an, din bugetul local, pentru functionarea acestui padoc. E limpede pentru toata lumea, mai putin pentru IPJ Gorj, ca mare parte din bani sunt deturnati in interes personal si de grup, chiar de aceia care ar trebui sa se ocupe ca acest padoc sa functioneze in parametri normali.

2 COMENTARII
  • Moraru Mihaela 28.06.2022 la ora 0:07 am
    Salvati animalele din acest padoc
  • Petre Rodica 01.07.2022 la ora 8:40 am
    Demise aceste scursuri penale și ținuți în Pușcărie pe viață !! Rușine România, rușine guvernanților !!! Pedeapsa cea mai dura ptr acești criminali !!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.