Ciurel: ”Mulți investitori din SUA s-au arătat interesați de pachetul de 15% din acțiunile CEO!”
Ciurel: ”Mulți investitori din SUA s-au arătat interesați de pachetul de 15% din acțiunile CEO!”
Ultra - Scurte28 octombrie 2013

Laurențiu Ciurel a făcut astăzi primele declarații cu privire la vizita pe care a efectuat-o, săptămâna trecută, timp de 4 zile, în SUA. Astfel,  managerul CEO susține că a avut întâlniri cu zeci de investitori din Statele Unite ale Americii, mulţi fiind interesați de achiziționarea pachetului de 15% de acțiuni ale gigantului energetic.
„Am avut zeci de contacte cu firme care s-au arătat interesate de a cumpăra pachetul de 15%. Am încercat să prezentăm compania într-o lumină cât mai favorabilă”, a declarat Ciurel, care a mai precizat că va veni cu declaraţii suplimentare într-o conferinţă de presă.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • gorjanul 29.10.2013 la ora 8:19 am
    Am incercat sa prezentam compania intr o lumina cat mai favorabila ????? Cat de prost poti sa fii mai Manager Privat ?????Tu nu trebuie sa prezinti compania intr o ,, lumina ,, cat mai favorabila , numai Sfintii se prezinta intr o lumina ( aura ) favorabila . Mai dobitocule tu nu trebuie decat sa administrezi corect compania , nu trebuie sa dai cate 500 de milioane lei la o fituica judeteana in care sa scuipi ,, flacari ,, si venin la adresa lui Condescu , nu te poti duce tu in SUA ca purtator de geanta al lui Ponta si sa spui ca ai gasity zeci de investitori pentru CEO in primele minute dupa ce ai aterizat . Tu ai impresia ca vinzi o gogoserie ? Spune un singur nume de companie interesata de CEO . Crezi ca americanii se vor bate pe actiunile CEO , un mamut falimentar si poluant . Pariem ca pana la urma actiunile CEO vor fi ,, cumparate ,, de smecherii locali prin interpusi ?
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.