Ciurel, prezent la Summitul de Cooperare China – Europa Centrală și de Est, de la București
Ciurel, prezent la Summitul de Cooperare China – Europa Centrală și de Est, de la București
Ultra - Scurte25 noiembrie 2013

Laurențiu Ciurel, managerul CE Oltenia, va fi prezent la Summitul de Cooperare China – Europa Centrală şi de Est, ce are loc la București, și la care participă peste 200 de şefi de companii renumite din China, în frunte cu premierul chinez, Li Keqiang.
La această întâlnire se află şi preşedintele companiei Huadian Power International Corporation, companie ce a încheiat parteneriatul public privat în vederea construirii grupului energetic de minim 600 MW de la Rovinari.
“Domnul Ciurel este invitat să participe la acest forum, iar acest lucru nu poate să fie decât unul bun , acesta fiind implicat în discuţiile ce au loc. Mâine, domnul Petroniu va fi şi dânsul prezent, împreună cu domnul Danciu de la SE Turceni “, a declarat Aurel Medinţu.
Totodată, Medințu a mai declarat, legat de construirea grupului energetic de minim 600 MW de la Rovinari, că a fost finalizat studiul de prefezabilitate, urmând ca în perioada următoare să se realizeze şi cel de fezabilitate. Mai mult, Medințu speră ca o parte din investitorii chinezi cu care Laurenţiu Ciurel poartă discuţii să fie interesaţi de procesul listării pe bursă a CE Oltenia.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.