Clubul Energia a luat medicamente de la farmacia fiului lui Călinoiu fără contract
Clubul Energia a luat medicamente de la farmacia fiului lui Călinoiu fără contract
Ultra - Scurte15 octombrie 2013


Clubul Energia a luat medicamente de la farmacia fiului președintelui Consiliului Județen Gorj, Ion Călinoiu, fără a avea un contract cu aceasta, a declarat Laurențiu Ciurel, aseară, la un post local de televiziune.
”Nu există un contract între Clubul Energia şi farmacia deţinută de Ionuţ Călinoiu, fiul preşedintelui CJ Gorj, Ion Călinoiu, dar, la nevoie, au fost cumpărate medicamente de la această firmă”, a declarat Ciurel.
Ciurel a ieșit public cu această afirmație după ce Marin Condescu a spus că Energia Rovinari a cumpărat medicamente de la farmacia lui Călinoiu, în valoare de 7 miliarde de lei. Călinoiu a recunoscut că Energia a cumpărat medicamente de la farmacia fiului său, însă doar de 800 de milioane de lei vechi, din 2009 şi până acum, nu 7 miliarde, așa cum a declarat Condescu.
Detalii, aici.

1 COMENTARII
  • Gorjean get beget 15.10.2013 la ora 18:30 pm
    Aho! Aho! Daca tot incepem sa scoatem la iveala matrapazlacurile sefului de judet, cercetati, fratilor, si banii europeni cu care Calinoiu a facut acest Redescopera Gorjul (inclusiv albumul, primul, la Cinciulescu) la niste preturi.... astronomice asa ca, in baza banilor platiti pentru tiparirea celor necesare proiectului Redescopera Gorjul, mister Calinoiu a achitat, de fapt, materialele de campanie electorala! La dracu` ne mai da Europa bani! Ca astia nu fura decat daca n-au din ce fura, altfel rad!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.