Cod roşu: calamităţi la catedră
Cod roşu: calamităţi la catedră
Investigatii10 octombrie 2009

Ce le apropie pe Elvira Şarapatin şi Liliana Păun, citiţi aici.

Colegiul Tehnic nr. 2 din Târgu Jiu este printre cele mai slab cotate instituţii de învăţământ  din municipiu. Aici a fost sarapatinunsă, recent, ca director, Elvira Şarapatin, absolventă de Educaţie Fizică şi Sport, soţie de judecător şi, înainte de toate, preşedinte al organizaţiei de femei a PSD Gorj. În virtutea acestor calităţi şi dovedind foarte mult fler, a delegat-o pe Liliana Păun, profesor de istorie, să organizeze manifestarea cu tema “9 octombrie – Ziua oficială a comemorării Holocaustului”. Se cuvine subliniat că, aşa cum era şi firesc, doamna director a încredinţat această activitate unuia liliana paundintre cadrele didactice mai răsărite ale liceului.
La acţiune au participat elevi de la două clase a XII-a. Potrivit mărturiilor video ale acestora, pe care le puteţi vedea mai jos, s-au pregătit pentru manifestare o săptămână. Apreciind că este un bun prilej pentru promovarea imaginii instituţiei de învăţământ, doamna director a invitat şi televiziunile locale.
Acestea sunt premisele care au făcut posibilă realizarea filmului de acţiune pe care vă invit să-l vizionaţi în continuare.

…o zi îîî…, pardon, nu o zi îîî…

În prima parte, faceţi cunoştinţă cu o calamitate, titulară la catedra de istorie

[youtube]x7aL8zw2uuY[/youtube]

Pentru cei care încă se freacă la ochi după vizionarea primei părţi, voi posta mai jos fragmentul de scenariu aferent:

Să începem cu începutul…
… citeeţ, să vorbiţi citeţ, da? Ne-am înţeles?
Ăăăă…, aci, ok, stau aici…
Ăăă…  astăzi… ăăă… este o zi importantă, o zi deosebită – poate v-aţi pus întrebarea de ce, dragii mei, v-am pus să vă îmbrăcaţi în negru. Pentru că este o zi tristă. Ă…. este o zi tristă, o zi pe care  n-am putut-o evita, deşi o puteam evita, n-am putut-o evita, o zi care s-a întâmplat în istorie, o zi îîî…, pardon, nu o zi îîî…, un fenomen care s-a întâmplat în istorie, un fenomen din care noi trebuie să învăţăm.

Din partea a doua află că Hitlăr a fost un om care a existat şi a trăit, un om printre oameni.

[youtube]FXKvGUL1EuY[/youtube]

Hitlăr îîîî… Hitlăr în primul rând ce pot să vă spun nu pot să vă spun decât că a fost un monstru a fost îîî un criminal a fost un om un om care spre norocul nostru îîî spre pardon nu spre norocul nostru spre nefericirea noastră a existat a trăit un om printre printre noi oamenii şi care pur şi simplu şi-a bătut şi-a bătut joc de de lume şi-a bătut joc de de tot ceea ce înseamnă demnitate de ceea ce-nseamnă om de ceea ce-nseamnă copil el omora omora ăăă copiii în lagăre de-o faţă cu mama lu’ de faţă cu mamele lui ce-nseamnă îîî deci numai gândiţi-vă la faptul că femeile în lagăre ca să-şi ascundă copiii îi ascundeau subd sub îîî fuste e gândiţi-vă că îi luau de sub fustă şi le îîî îi omorau copiii de-o faţă cu ăăă în faţa mamei ce-nseamnă deci mai mult de-atât să-ţi omori co un copil să-i omori unei mame copilul în faţa ei ce poate fi mai mai rău de-atât ce poate fi mai rău de-atât.

Să evaluăm, acum, beneficiile acestei activităţi didactice…

Prima elevă nu a înţeles nimic, despre Holocaust.

[youtube]dNxWDxxangM[/youtube]

A doua elevă se pregăteşte de o săptămână şi este tot tămâie….

[youtube]blJSFOmSzPA[/youtube]

A treia elevă acum a aflat, că e într-a noua, e boboacă…

[youtube]uQGf2EFzNTI[/youtube]

Ştiu, nu mă credeţi şi vreţi o dovadă. Este Liliana Păun profesor de istorie?

[youtube]zkfzsy7DWSc[/youtube]

Precizări: 1. Mulţumesc postului de televiziune Tele3 pentru imaginile oferite.

2.La Colegiul Tehnic nr. 2 lucrurile nu pot continua aşa. GorjNEWS.ro aşteaptă poziţia oficială a inspectorului general, Iustin Paralescu.

Noutăţi despre calamităţile de la catedră, aici.

Cum este îngropat acest caz, citiţi aici.


44 COMENTARII
  • Profa de istorie care a ucis limba roman 11.10.2009 la ora 0:23 am
    [...] a fost scapata in cap in copilarie. “Geniul” sau a fost surprins video si promovat de Gorj News. Numirea pe functie a acestei individe se datoreaza flerului exceptional al Elvirei Sarapatin, [...]
  • Marius Marian Şolea 11.10.2009 la ora 0:54 am
    Voi, aici, o să vă tâmpiţi de tot...
  • Interzis celor care inca mai spera: Scoa 11.10.2009 la ora 1:15 am
    [...] Povestea intreaga [...]
  • birou' ezecutiv 11.10.2009 la ora 1:38 am
    Am avut ocazia sa vad tot felul de specimene, elevi ai acelui liceu si am fost ingrozit. Acum imi dau seama ca un asa profesor te ajuta sa ajungi din om, maimuta. Ma intreb cum trebuie sa arate lucrarea de control a unui elev pt ca acesta sa ia o nota mare. Cati de iii.... si cate balbe si nonsensuri trebuie sa scrii pt nota 10??? Domnule Iustin Paralescu, va rog, maritii salariu si trimiteti-o la coada vacii. Sa le spuna la caprite despre Hitlar si fustele mamelor lor. Autorule, sa ne spui ce se intampla cu duduia. Multumesc.
  • Colegiul Tehnic nr. 2 | Mitrut Stanoiu 11.10.2009 la ora 10:12 am
    [...] este nivelul actual al invatamantului romanesc:  http://www.gorjnews.ro/5-altele/cod-rosu-calamitati-la-catedra.html Bookmark [...]
  • Andrei 11.10.2009 la ora 12:34 pm
    Daca doctorul care o va opera vreodata pe doamna de istorie va fi la fel de pregatit ca si ea, va mai avea cine sa-l dea in judecata? Dar cel care-i face painea pe care o mananca zilnic, dar soferul de pe autobuzul cu care face naveta, dar avocatul care o va reprezenta dupa ce va fi data afara...? Daca traiam intr-o tara la fel de pregatiti ca si ea, i-ar place madamei de istorie? Dar copiilor care au primit manuale doar ca sa aiba ce sa duca la si de la scoala?
  • Mostra de invatamantul modern | Blogul l 11.10.2009 la ora 12:42 pm
    [...] GorjNEWS.ro Bookmark It Hide Sites 11 Octombrie 2009 | Categoria: D`ale lu` nea [...]
  • Dincu 11.10.2009 la ora 22:27 pm
    astia sunt mai prosti ca noaptea :-?? Eu ma minunez cand vad altu' mai prost ca mine ... dar dupa ce i-am vazut pe astia ... pfffffffff
  • iamneni 11.10.2009 la ora 23:00 pm
    OO vai , nu , total gresit, nu e proasta profesoara , e terminata , pariu ca este beata , nu are cum sa fie un cadru didactic in halul asta . Ce mai Romanie frumoasa si mirifica.
  • Hortopan.com » Hitler frate… 11.10.2009 la ora 23:23 pm
    [...] http://www.gorjnews.ro/5-altele/cod-rosu-calamitati-la-catedra.html [...]
  • Giurma Catalin Florian 12.10.2009 la ora 9:08 am
    n-am de ales si trebuie sa fiu de acord cu cititorul tau de sus, M.M. Solea..imi pare si cunoscut..in ritmul asta cat de curand spre epoca de piatra..daca le spunea fetelor ca Hitler avea un singur testicul impactul era asigurat..Narcis, bravo pt mica ta miscare de rezistenta de pe-aici...
  • X_Mann 12.10.2009 la ora 10:18 am
    "Omul este o trestie cugetatoare" spunea Blaise Pascal. Se pare ca in acest caz avem de a face mai mult cu o trestie decat cu o cugetatoare ... :). E penibil. Putem spune ca a avut emotii, dar si putinele cuvinte care le pronunta erau "vorbe in vant". Foarte amuzant la prima vedere, dureros cand realizezi ca "activitatea" doamnei a fost platita din bani publici (banii nostrii, ai tuturor) si ca aceasta "educatie" e pentru copiii poporului roman ... !!!
  • fiul gorjui 12.10.2009 la ora 11:42 am
    interesant si .. imi permit sa... nu fiu de acord cu domnul Solea. Peste tot se gaseste asa ceva. Am si martori. De ce aveti impresia ca tgjiu e buricul pamantului ? aaa .. si americanul de rand, de ex., are aceeasi cultura. ... era un clip celebru cu intrebari de cultura generala .. hungarya .... hungry ... bla bla ... si la o adica .. ce mare subiect ? ce trebuiau sa retina din holocaust ? oricum multe felicitari pentru tot ce faci!
  • cucu 12.10.2009 la ora 13:01 pm
    ce tare e! e pe bune?
  • Nea Costache 12.10.2009 la ora 13:57 pm
    Cand vezi halul in care a ajuns invatamantul romanesc, te-apuca rasu-plansu'! Cum pot asemenea cadre didactice sa aiba pretentia ca ne educa copiii nostri? Nu vreau sa generalizez, stiu ca exista cadre didactice deosebit de competente care sunt adevarati educatori si care formeaza tineri olimpici la diverse materii, tineri in care noi, generatiile vechi, avem increderea ca vor scoate tara din marasmul in care se scalda. Asemenea "profesori", precum profesoara de istorie, in nici un caz nu are ce cauta in invatamant. D-le Daju, mi-am permis sa preiau acest articol pe blogul meu (usor simplificat), cu link la site-ul dv. Felicitari pentru acest site si pentru modul profesionist in care scrieti. Va rog d-le Daju sa-mi faceti onoarea de a va trece in blogroll-ul blogului meu, http://www.neacostache.com/ Cu stima, Nea Costache
  • Narcis DAJU 12.10.2009 la ora 14:22 pm
    Nea Costache, onoarea este de partea mea.
  • pshiko 12.10.2009 la ora 14:34 pm
    niste catastrofe
  • Despre Hitler si holocaust | DaLinku - L 12.10.2009 la ora 15:21 pm
    [...] nr. 2 din Târgu Jiu, în ziua comemorării Holocaustului, găsim pe blogul lui Nea Costache şi gorjnews.com. Noroc că a fost şi presa de faţă, altfel nu ne alegeam cu dovezi despre existenţa unei [...]
  • Monitor –Discriminare 12.10.2009 la ora 18:04 pm
    o inculta,o incompetenta ,habar nu are ce inseamna holocaust dar sa o mai intrebam daca a existat un holocaust al romilor.Halal profesor de istorie.
  • SS LAZZIO 12.10.2009 la ora 19:14 pm
    Nu am vazut acest articol pana astazi...Profa respectiva , a avut emotii dar,trebuia sa aiba un material didactic pregatit.In legatura cu Hitler este chiar penibila...Si in legatura cu holocaustul cred ca se cam exagereaza pentru ca in razboi nu au murit numai evrei:au murit si tigani si foarte multi slavi...ei nu merita un holocaust?Sau poate numai "poporul ales?"
  • Tweets that mention Cod roşu: calamită 13.10.2009 la ora 14:50 pm
    [...] This post was mentioned on Twitter by silviu runceanu. silviu runceanu said: cand faci reduceri de salarii pleaca lumea, in schimb raman... ASTIA!! http://bit.ly/3E2Gm6 [...]
  • danny_b 13.10.2009 la ora 18:25 pm
    Asa manager, asa reprezentanta!!! Cred ca a cugetat mult pana a ales cea mai reprezentativa profesoara din acel ...liceu
  • raducu_ilie 13.10.2009 la ora 20:44 pm
    Doamne Dumnezeule cum ar spune cumnatul meu...ma omorarati! Pai dna asta fata de Elena Udrea care este si ministru sau Elena Basescu care este euro-parlamentar.. nu a facut decat doar niste greseli poate datorate emotiilor, faptului ca a fost filmata etc. De aici si pana la a cere sa fie exclusa din invatament...cale lunga. Daca am aplica acelasi principiu si in viata politica, Romania ar ramane fara nimeni la conducere. Sa acordam totusi respectul cuvenit invatamantului. Eu am absolvit cursurile acestei institutii de invatamant cu cca 11 ani in urma si nu va dau dreptate. Cum iti cresti copiii..asa ii ai! Asa este si cu elevii! Nu este doar vina acestei profesoare pentru modul in care a ajuns sistemul de invatamnt de la noi. Este un intreg lant care a fost afectat de multiplele modificari introduse de nenumaratele manuale alternative cat si de modul in care se face astazi promovarea in invatamamtul romanesc. Daca politicul continua sa intervina in sistemul de invatamant atunci...vom avea doar succesuri. Avem uneori talentul de a face din tantar armasar...
  • Narcis DAJU 13.10.2009 la ora 20:52 pm
    @) Raducu Ilie Repet ce am scris aici ( http://www.gorjnews.ro/5-altele/update-cod-rosu-calamitati-la-catedra.html/comment-page-1#comment-317 ) Pe avocatii profesoarei îi intreb: cam cate minute, nu ani, ati risca sa va lasati copiii in grija catastrofei?
  • Luminita 13.10.2009 la ora 21:08 pm
    daca activitatea unui profesor nou venit in liceu nu e de calitate vina nu o poarta directorul liceului.eu am auzit ca profesoara a fost la Sadu si inspectoratul a adus-o la noi in liceu.activitate directoarei este foarte buna avand in vedere ordinea si disciplina cu care vrea sa ne obisnuiasca.acum avem si noi o uniforma ceea ce ne face egali.si totul de cand a venit noua directoare Sarapatin.Si...inca ceva dle ziarist:noua, elevilor nu ne place fraza cu care incepe articolul.Practic,ne faci "prosti" si noi nu avem nicio vina pentru ca nu avem aceleasi conditii pe care le au alti elevi de la alte licee "de prestigiu" din Tg-Jiu.Unii suntem orfani,facem naveta de la zeci de kilometri,avem parinti plecati in alte tari pentru a munci...sau pur si simplu nu avem aceleasi capacitati pe care le au altii.Nu aveti niciun drept sa vorbiti in asemena hal despre colectivul de elevi si despre colectivul de profesori din acest liceu.Noi chiar avem tot respectul pentru acesti profesori care isi dau interesul sa ne invete,in frunte cu dna director Sarapatin care e cea mai tare.Ne asculta,ne ajuta,isi da interesul pt noi,uneori mai ceva ca un parinte si noi ii multumim si suntem mandri ca e aici cu noi.PS: apropo de manageriat,daca tot am vazut un comment postat,trebuia sa veniti inainte sa vedeti cum arata liceul asta,adica jalnic si cum arata acum de cand e dna Sarapatin.
  • Eliza 13.10.2009 la ora 21:23 pm
    Filmulete astea sunt cu elevi minori banuiesc a caror imagine e postata cu dezinvoltura pe internet.Oare ei stiu ca ar putea actiona pe cineva in judecata?Daca nu...sa-i invatam! ;)
  • Narcis DAJU 13.10.2009 la ora 22:10 pm
    @) Luminita In debutul articolului am spus, din capul locului, cu ce fel de liceu avem de-a face, atat. Elvira Sarapatin si-a dat masura intregii valori manageriale delegand-o pe Liliana Paun sa organizeze acea activitate extracurriculara si invitand si televiziunile locale, colac peste pupaza. Am subliniat ca la acel liceu predomina copii cu proleme sociale, ai caror parinti, majoritatea, si-au lasat copiii in grija unor profesori de talia Lilianei Paun. Repet, colectivul de profesori a asimilat fara nicio reactie un profesor ca Liliana Paun, si asta spune totul. Am inteles, Elvira Sarapatin ar trebui clonata si distribuita la conducerea tuturor liceelor din univers.
  • Narcis DAJU 13.10.2009 la ora 22:18 pm
    @) Eliza OK, si va mai dau un punct de sprijin. Articolele au fost scrise cu o tastatura, conectata printr-un cablu la unitatea centrala a unui PC de tip desktop. Deci, exista, circumstante agravante! Desi GorjNEWS.ro nu acorda consultatii juridice, fac o exceptie: ziaristii sunt obligati sa protejeze identitatea minorilor implicaţi în infracţiuni, ca victime sau ca autori, cu excepţia situaţiei în care interesul public cere ca aceştia să fie identificaţi. Atat.
  • Guvernul a picat, dar cum ramane cu inva 14.10.2009 la ora 11:35 am
    [...] Articolul pe larg aici [...]
  • Maria 14.10.2009 la ora 17:06 pm
    Dna director nu a delegat-o pe respectiva profesoara.Dna profesoara de istorie a avut initiativa acestei activitati iar dna director doar a fost de acord crezand ca e o profesoara cu experienta.Iar voi,care ati devenit "ziaristii" Gorjului peste noapte din anumite motive , fiti mai maturi si scrieti articole demne de titulatura de "jurnalist".Sau acum pt ca nu mai aveti ce sa cercetati,dupa cum erati obisnuiti, investigati orele de istorie bazate pe tema holocaustului?aaa...si daca tot asteptati pozitia inspectoratului aflati ca inspectoratul e cel care a adus-o pe respectaiva profesoara de la Sadu.
  • IngerSiDemon 26.10.2009 la ora 16:58 pm
    vedeti?ia uite..eu cand le ziceam alor mei ca am profi inculti la scoala..ziceau ca`s io tampita..aveam o profa de engleza in cls a 7-a..stiam mai multa engleza decat ea..asta e tara in care traim;)
  • micheteau 19.01.2010 la ora 20:37 pm
    Intrebare pt dna prof. de istorie: Cati cai pot fi inhamati, MAXIM, la o caruta?
  • nora 19.01.2010 la ora 20:37 pm
    si cand te gandesti ca vor cincizeci la suta marirea salariilor. RUSINE !!!
  • without 19.01.2010 la ora 20:38 pm
    aia cu vorbitul citet e de banc!... :))
  • Eu 19.01.2010 la ora 20:38 pm
    ***, sistemu de invatamant in romania este la pamant, nu ai cum sa predai asa ceva la copii cand ei au inca in cap masinsi si papusi, de natura omu intelege unele chestii la o anumita varsta, nu ai cum sa-i bagi in cap la copii de 14 ani despre "holocaust" cand ei nu stiu cu ce se mananca
  • nimeni 19.01.2010 la ora 20:39 pm
    hitler in primu rand.. habar nu ai cine a fost. Mai predai si la altii istorie. Hitler ca si caracter a fost un om prea calculat, prins intr-o nebunie personala. Influentat si incurajat la inceput...ce e drept nu de personaje cu gandiri tocmai rationale si logice, si tradat de toti supusii lui cand tot visul se apropia de sfarsit Spre deosebire de dragii nostri conducatori, Hitler, a ridicat poporul german din iadul unei mari crize economice, ce se instaurase la sfarsitul primului razboi mondial, Poporul german a cunoscut cea mai rapida crestere economica din istorie in timpul domniei lui Hitler. Desigur cum fiecare lucru bun are si partile lui rele. Hitler a fost cuprins de eforia propriei sale mandrii. Prin razboi mai intai a incercat sa isi reintregeasca tara dupa care lasat dus de val a continuat cu gandul la sursa sa de inspiratie, idolul sau Napoleon, Din nefericire pentru el avea sa impartaseasca acelasi gust al infrangerii... Intradevar a mers prea departe cu crimele. A folosit o metoda mult mai neortodoxa decat idolul sau la incercarea de a cuceri continentul. Pur si simplu s-a mers prea departe cu crimele. Dar daca stam si ne gandim oleaca. Daca ar fi castigat nemtii razboiul, daca ar fi pierdut rusii. Eu cred ca noua europenilor ne-ar fi fost mai bine. Numai medicina si electronica si cate si mai cate alte stiinte au evoluat in acesti ani de razboi. Criminal... poate dar de-ai sti tu ca ideile de ucidere veneau de la apropiatii lui... Cat despre infrangerea suferita; pai dupa ce l-au indrumat si incurajat loialii lui la inceput, tot ei l-au si omorat. Cate planuri nu i-au sabotat ei. Hitler nu a fost om politic. El a fost om de armata. Asa zisii loialii lui au fost oameni politici. Si asemenea cazurilor de pe la noi, mita si iteresele personale au fost mai presus decat dragostea de patrie si conducator. Indiferent de starea armatei si conditiile poporului german chiar si in timpul asediului de la Berlin inca se mai putea observa ordinea si disciplina ce erau de neclintit la majoritatea soldatilor. Te-as sfatui sa stai sa pierzi macar o noapte sau doua si sa vezi cate filme sau documentare istorice despre armata germana, Hitler sau despre al doilea razboi mondial; de la inceputul sau si pana la sfarsit. Eu nu am putut invata istorie la scoala pentru faptul ca am avut o profesoara asemea tie. Dar mi-a placut sa cunosc trecutul, mai ales cel al erei moderne. Eu am invatat istorie doar de pe internet. Cred ca si tu ai putea sa faci la fel. Mult succes!
  • Anca 19.01.2010 la ora 20:39 pm
    S-a dus scoala noastra veche in care dupa 50 de ani de la absolvire tot mai stiai toata istoria fascismului cu date. Numele Maresalilor si Generalilor , numarul evreilor si al crestinilor morti , numele lagarelor de concentrare , tipurile de experiente facute pe oameni si datele evacuarii si eliberarii lagarelor . Sa le dea Dumnezeu liniste si pace in morminte invatatorilor nostrii dedicati , seriosi si culti . Parintilor nostri care nu ne-au last de izbeliste si oamenilor nevinovati sacrificti in lagare . Trista este ignoranta profesorilor care nu stiu nimic despre meseria lor , n-au chemare si nu stiu sa se exprime nici macar intr-un limbaj minim didactic cu atat mai putin literar . Rusine !!!! .
  • Beatrice 19.01.2010 la ora 20:40 pm
    Ruşine, daca nu are nici o legatura cu disciplina pe care o preda , ma intreb ce mai cauta la catedra? Culmea ar fi sa mai lase si elevi corigenti la istorie!!!!!!!!!! Oricum, inspectorul de specialitate ar trebui sa se sesizeze!!! Inspectii!!!!!!!!
  • Iuliana 19.01.2010 la ora 20:40 pm
    As vrea doar sa sugerez ca din bun simt si educatie nu cred ca vreo unul de mai sus sunteti pregatiti sa evaluati calitatea didactica a unui profesor. Acestea fiind zise, nu puteti ignora nici faptul ca aceasta femeie nu are pregatirea necesara sa apara live si nici nu cred ca cineva i-a oferit prea mult suport. Cred in continuare ca romanii judeca pe cel de langa ei si cred in continuare ca lipsa de educatie este o trasatura a acestui popor uitat de reguli,preocupare, bun simt, etc, etc
  • un pribeag 19.01.2010 la ora 20:41 pm
    TOVARĂŞI ! sîntem ca pe vremea lui Al. Lăpuşneanul ,, MULŢI şi PROŞTI,, sau altfel spus: cum e turcul e şi pistolul, ce mai, ţinem la TRADIŢIE, şi nu numai în învăţămînt, la TOATE, din moment ce nu sînteţi în stare sî vorbiţi şi să scrieţi CORECT,LIMBA MATERNĂ, care are după cîte ştiu şi GRAMATICĂ, nu ca engleza care nu are nici cap şi nici picioare,deci nici nu e de mirare că nu se alege nimic de absolvenţii şcolilor din romînia, indiferent de notele pe care le obţin, pînă la urmă tot în spania ajung la cules de castraveţi că altceva tot nu sînt în stare să facă, nu-i aşa ?. Să nu mai vorbim şi de legile şi regulamentele din şcolile romîneşti, care, NORMAL, atunci cînd s-au hotărît şi apoi aprobat,trebuia să se ţină seama, în primul rînd de apucăturile şi mentalitatea şcolarilor, prea multă libertate strică, se vede din situaţia dezolantă din şcolile din romînia la toate nivelurile. Aici e foarte mult de spus, însă sînt sigur că nu se prinde nimic de nimeni aşa cum nu se prinde apa de gîscă, deci, indiferent ce se scrie de cei care, poate revoltaţi de sistemul şcolar din ţară nu ajută şi nici nu face din păcate nimic, pur şi simplu nu ne lasă tradiţia prostească bine împămîntenită în noi. Din păcate pe nimeni nu-l înteresează de nimic ce se întîmplă în ţara, aşa zişi politicieni, care habar nu au de ce au fost aleşi şi care sînt obligaţiile lor, şi pe care îi preocupă în primul rînd problemele lor şi a lor săi, nu pot face nimic, findcă nu pot, astfel de probleme îi depăşesc, de altfel cam toate problemele ţării. Pe curînd poate, un pribeag, 14 noiembrie 2009
  • Unu 19.01.2010 la ora 20:41 pm
    Am terminat liceul acolo acum cativa ani cand avea denumirea de ,GRUPUL SCOLAR ..., acum e COLEGIU, dar era cu totul altceva, alta conducere, alti elevi cu capul cat de cat pe umeri, acum vad ca s au prostit total si mai grav e ca si profesorii le au urmat exemplul sau daca avea emotii trebuia sa lase pe altcineva daca tot au chemat presa. Pacat, credeam ca au evoluat dar de unde.
  • un pribeag 19.01.2010 la ora 20:42 pm
    Ciao, ... ştiţi cvumva ce săa la bazele CORUPŢIEI ??, ???....PROSTIA, INCOMPETENŢA, NIVELUL FOARTE PRIMITIV DE GÎNDIRE, FELUL MEDIOCRU DE A JUDECA LUCRURILE, ŞI BINEÎNŞELES MENTALITATEA ÎNDOIELNICĂ ŞI RĂMASA ÎN URMĂ. Din păcate asea TOATE se găsesc în romînia din belşug. Pe curînd, un Pribeag 16 noiembrie 2009
  • BIG 13.06.2010 la ora 18:29 pm
    Haideti sa va explic putin cum stau lucrurile pentru ca adevarul este si mai dureros. Subiectele examenelor de titularizare sunt in asa fel concepute incat sa nu poata fi trecute decat de persoane care au un coeficient de inteligenta destul de ridicat. Avand in vedere care este remuneratia oferita profesorilor, cei care ar putea obtine o nota peste 7 pentru a se titulariza nu vin in invatamant, isi cauta un loc de munca mai bine platit. Astfel, se lasa larg deschisa poarta celor care sunt dispusi sa ofere de la 100 de milioane in sus spaga pentru obtinerea unui post de titular. In concluzie, invatamantul dispune de 80% din profesori titularizati, dupa revolutie, cu bani, ce performanta mai vreti, dar ce va pasa voua parintilor de acest aspect, pe cine intereseaza ca intelectualitatea este cumparata cu bani? O sa le pese copiilor vostrii, vor fi cu totii niste semianalfabeti buni pentru injugat la plugul unui stat fascist, pentru ca acesta cred ca va fi viitorul Romaniei. Sunteti cativa care bajbaiti pe aici cu tot felul de opinii aberante pentru ca adevarul este prea greu ca sa-l puteti suporta. Da, avem profesori titulari semianalfabeti si daca nu va convine luati atitudine, daca va place asa taceti dracu din gura si mergeti si va pregatiti pentru domeniul de activitate ca ne inecati cu educatia primita de la acesti profesori.
  • La aşa profesori de religie, aşa educa 14.06.2010 la ora 12:38 pm
    [...] aşa profesori de religie, aşa educaţie! Astăzi, după articolul acesta,  preluat cândva şi pe blogul meu aici, voi prelua din GorjNews, un ziar online de [...]
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.