Comandanţii care au onoare demisionează, ceilalţi se umplu de penibil
Comandanţii care au onoare demisionează, ceilalţi se umplu de penibil
Investigatii9 septembrie 2009

Viorel CarageaCraniul lui Costi Velcev a fost descoperit azi DE RUDELE SALE, la câţiva metri de locul unde fuseseră găsite DE UN LOCALNIC alte resturi din cadavru.  Comandanţii care au onoare demisionează. Ceilalţi se umplu de penibil. Detalii în Jurnalul Naţional. Update: vulpile sunt vinovate pentru incompetenţa poliţiei!!! Jurnalul Naţional redă dialogul dintre prietenul mamei lui Costi Velcev şi un poliţist, purtat în momentul găsirii craniului: „L-am întrebat”, spune bărbatul, „cât de bine au căutat în zonă, dacă n-au găsit craniul, aflat aşa aproape. Poliţistul mi-a zis că vulpile fură resturile de cadavru. «Bun, şi cine l-a adus înapoi?», l-am întrebat. «Probabil tot o vulpe», mi-a răspuns el.”

5 COMENTARII
 • PSHIKO 09.09.2009 la ora 17:27 pm
  Pai sa demisioneze penibilul si ordinarul de Caragea ca asa de bine lau cautat pe saracul copil.Eu cred ca el ar trebui tras la raspundere, mai au si tupeu sa zica ca vulpile iau adus craniul inapoi,in final I.M.L-ul spunind ca a decedat din cauza frigului inca din prima noapte a disparitiei.Sunt niste nesimtiti ordinari,ar trebui sa demisioneze toata conducerea I.P.J.Gorj sa le fie rusine.
 • SS LAZZIO 09.09.2009 la ora 18:40 pm
  Niste incopetenti care mai au tupeul sa faca si greva.Dorm in hainele statului si dau amenzi soferilr care stationeaza.Ar trebui sa demisionze dracului Caragea asta care se vede dupa fata lui ca nu are ce sa caute in fruntea politiei.Cu fata a ramas asa de cand i_a dat Cosma doua palme si l-a facut vedeta!Penibili!!!
 • mai conteaza? 09.09.2009 la ora 19:15 pm
  Tu nu vezi ca esti penibil. Nu vezi ca suntem inconjurati de nemernici? Cum vrei ca mediocratia si ignoranta sa lase ciolanul. Sunt deacord cu tine dar nu cred ca acesti nemernici ne vor lasa in pace.
 • de securisti 09.09.2009 la ora 23:11 pm
  http://www.scj.ro/dosare.asp?view=detalii&id=100000000192373
 • mihai 13.09.2009 la ora 14:16 pm
  offfff! de ce sa demisioneze numai caragea? poate trebuie 80%! sa ramana numai profesionistii!! NU VREM SA MAI PLATIM militienii!!!!!!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.