Comercianții din Piața Centrală, încă o iarnă în frig, în ciuda promisiunilor lui Cârciumaru
Comercianții din Piața Centrală, încă o iarnă în frig, în ciuda promisiunilor lui Cârciumaru
Ultra - Scurte27 noiembrie 2013

Cu toate că se bătea cu pumnul în piept că lucrările la piaţa agroalimentară închisă din spatele halei de carne, din Piața Centrală, vor fi finalizate până la finalul toamnei, producătorii și comercianții de acolo vor mai suferi de frig şi în această iarnă. Constructorul va sista lucrările la piaţa agroalimentară închisă din cauza problemelor financiare cu care se confruntă Primăria Târgu Jiu.
„Piaţa agroalimentară în spaţiul închis, din spatele halei de carne, nu va fi dată în folosinţă în această iarnă. Lucrările au fost realizate în proporţie de 80%. Nu putem vorbi de restanţe mari la plata datoriilor către constructor, dar sunt foarte mulţi cetăţeni care încă nu şi-au plătit impozitele pe anul în curs. Din acest motiv execuţia bugetară nu a fost cea estimată de către noi, la începutul anului”, a declarat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu.
Acesta a mai declarat că lucrările vor fi reluate la anul, investiția urmând a fi inaugurată, cel mai probabil, în ajunul alegerilor europarlamentare, prilej cu care primarul Cârciumaru se va putea lauda cu ”numeroasele” sale realizări.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.