Concurs trucat din faza înscrierilor la Primăria Târgu Jiu
Concurs trucat din faza înscrierilor la Primăria Târgu Jiu
Povara Brâncuşi25 octombrie 2010

La 13.48, Ramona Evulescu, purtător de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, şi Cornelia Fometescu, şeful Serviciului de Resurse Umane, anunţă că au un singur candidat înscris.
La 14.30, la finalul şedinţei de Consiliu Local, primarul Florin Cârciumaru declară că muşchii lui vrea să primească dosare ilegal până la ora 16, deşi ora limită pentru înscriere era 12.
Câteva minute mai târziu, Gheorghe Nichifor, preşedintele comisiei de evaluare a candidaţilor, o întreabă pe Cornelia Fometescu câte dosare are, şi dânsa o scaldă, după care intră într-o minişedinţă cu Cârciumaru, ca să numere dosarele 🙂
La ora 15.00, Ramona Evulescu anunţă pentru GORJ TV că la ultima numărătoare au ieşit cinci dosare!
La 0ra 15.40, Ramona Evulescu declară pentru GORJNEWS că restul de patru dosare fuseseră primite în alt birou, la Compartimentul Salarizare. Intrăm amândoi pe uşa biroului şi întreb: „Câte dosare aţi primit azi pentru concurs?”. Unul din cei trei angajaţi răspunde, ceilaţi doi aprobă: „Nu la noi!”.
Dacă mai e necesar încă un argument în sprijinul concluziei că fărădelegea e regula în Primăria Târgu Jiu, public mai jos discuţia purtată cu Ramona Evulescu înaintea orei 14, în cadrul căreia şi Ramona Evulescu, şi Cornelia Fometescu certifică faptul că primiseră un singur dosar.

Iată, încă o dată, pasajul cu ora limită, 12.00, din anunţul de organizare a concursului:

“Candidaţii pot depune mapa de concurs şi, în plic sigilat, proiectul de management, pe suport de hârtie şi în format electronic, până la data de 25.10.2010, ora 12,00, la Primărie, Compartimentul resurse umane – salarizare, camera 5.”


.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.