Condescu ar putea fi demis din fruntea CS Pandurii pe 19 iulie
Condescu ar putea fi demis din fruntea CS Pandurii pe 19 iulie
Fotbal1 iulie 2013

Marin Condescu ar putea fi demis din funcţia de preşedinte al Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, chiar a doua zi după disputarea primului meci european din istoria clubului. Managerul general al CEO, Laureţiu Ciurel, a propus demiterea lui Condescu pe motiv că a administrat prost clubul din punct de vedere financiar şi că refuză să prezinte un raport oficial în această privinţă: „Refuză să pună la dispoziţie actele pe care i le-am solicitat. Au fost ani cu profit la club şi ani cu pierderi, 7 milioane de lei în 2011. Nepunându-mi la dispoziţie actele şi neavând succes în acest demers al meu, CE Oltenia având totuşi 69% din acţiunile clubului, am cerut schimbarea domnului Condescu. Nu e nimic personal şi de aceea nici nu m-am gândit la un înlocuitor”, a precizat managerul.
Ciurel spune că şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor în care se va discuta propunerea sa va avea loc la o zi după debutul pandurilor în Europa League, partidă ce se va disputa pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu pe 18 iulie. „Am vrut să fie a doua zi după meci, nu înainte, ca în cazul unui insucces al echipei noastre să nu se spună că din cauza noastră nu a jucat echipa, sau alte lucruri de genul acesta. A doua zi după meci putem ţine însă şedinţa, când sper să vedem ce Dumnezeu de activităţi comerciale se desfăşoară acolo, ce înseamnă amortismente de 4,6 milioane lei sau deplasări de 5 milioane ale echipei. Să vedem şi noi o explicaţie”, a declarat Laurenţiu Ciurel.
Această şedinţă ce are ca scop schimbarea din funcţie a lui Marin Condescu trebuia să aiba loc, de fapt, săptămâna trecută, însă a fost amânată pentru că liderul sindical nu era în ţară. Pe lângă CEO, din AGA mai fac parte USMO, Artego şi Primăria Târgu Jiu, aceştia fiind cei patru acţionari ai clubului. Fiecare acţionar are dreptul la un vot în luarea unei decizii, iar pentru a obţine demiterea lui Condescu, Ciurel trebuie să aibă susţinerea primarului Florin Cârciumaru şi a directorului Artego, Viorel David, lucru greu de crezut ţinând cont de relaţia bună pe care şeful FNME o are cu aceştia.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.