Condescu: “Călinoiu și Ciurel, niște mincinoși! N-au ce să-mi facă!“
Condescu: “Călinoiu și Ciurel, niște mincinoși! N-au ce să-mi facă!“
Ultra - Scurte14 octombrie 2013

Marin Condescu a lansat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, un atac extrem de dur la adresa lui Ion Călinoiu și Laurențiu Ciurel, pe care i-a numit mincinoși, și pe care i-a acuzat că „singura lor contribuţie este mizeria pe care au adus-o şi în care se scaldă tot Gorjul”.  Mai mult, Condescu crede că toate aceste probleme i se trag de la faptul că nu a încheiat contracte cu firmele oamenilor de la putere, și din cauză că și Călinoiu, și Ciurel, sunt paralizaţi de teamă după ce au văzut că sindicatele încă au forţă.
Condescu a mai adăugat că cei doi visează ca el să fie reţinut pentru 24 de ore şi că, dacă aceasta este preţul pentru a lăsa clubul în pace, atunci este dispus să stea o zi în arest preventiv.
„Am văzut că cei de la CE Oltenia au afişat pe site-ul lor oficial că nu au făcut decât o singură plângere împotriva CS Pandurii, ceea ce este minciună pentru că eu am văzut la poliţie şi cred în poliţie de data asta, nu în CEO care a demonstrat că ştie doar să mintă, să creeze fel de fel de situaţii conflictuale, că şi această ultimă reclamaţie a fost tot din partea CE Oltenia“, a adăugat Condescu.
De asemenea, Condescu a declarat că este dispus să stea 24 de ore în arest, dacă asta ar însemna să fie lăsat clubul în pace.
„Am auzit că marea lor satisfacţie e să mă vadă 24 de ore cu cătuşe la mâini, pentru că la judecătorie nu au şanse. Dacă acesta este preţul suprem ca să lase clubul în pace şi sindicatele, dacă îşi doresc atât de mult, tocmim o zi. Vă spun şi dvs. de dimineaţă, haideţi la 8, punem cătuşele şi am terminat bâlciul. Aşa se lăuda prin posturile de televiziune, gata îl arestăm pe Condescu, gata facem. Şi dacă vrea şi de calorifer, stau, nicio problemă. Tot ce fac ei acum… sunt convins că au copii şi familii, se duc acasă şi le e ruşine. Sau sper că cel puţin discută. Sau cineva le spune, bă tată, ce faci mă“, a declarat preşedintele Pandurii.
Mai mult, Condescu crede că toate aceste represalii împotriva sa vin pentru că acesta a refuzat să facă afaceri cu firmele controlate de Ciurel și Călinoiu.
„Îmi pare rău că nu am luat medicamente de la farmacia lui Călinoiu, oricum luase el şapte miliarde de lei, pentru că toată aprovizionarea pentru Energia a fost făcută la farmacia lui Călinoiu. Nu am nimic cu cei care îşi ajută în anumite situaţii firmele la care au interese să sprijine activitatea sportivă. Au fost fel şi fel de poziţii, atacuri murdare şi asupra familiei. Nu m-am legat nici de copiii lui Ciurel, l-a adus pe primul copil din Canada şi i-a făcut firmă în Bucureşti, şi nici cu ai lui Calinoiu. Ciurel a dovedit că este un tată responsabil(…) Le rezist la amândoi, să-mi lase familia în pace.  Îmi pare rău că n-am putut să facem cantonamentele la hotelurile lor, ci la societăţile în care CS Pandurii este acţionar”, a mai precizat Condescu.
Condescu a mai adăugat și că echipa Pandurii se poate autofinanța, astfel că nu mai are nevoie de banii dați de CEO.
”Nu avem nevoie de banii complexului, fiindcă CS Pandurii se poate autofinanţa. Până în 2013, când a venit marele conducator, care are viziuni ceva mai mari în Coreea de Nord, acest club a avut liniște şi pace”, a mai declarat Condescu.
Detalii, aici și aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.