Condescu, încă o victorie în fața lui Ciurel
Condescu, încă o victorie în fața lui Ciurel
Ultra - Scurte24 octombrie 2013

Tribunalul Gorj a respins ieri actiunea Complexului Energetic Oltenia, care cerea clubului Pandurii returnarea sumelor primite de la companiile din minerit şi energie din 2009 încoace. Acţiunea lui Ciurel din instanță a pornit de la un control al Curţii de Conturi, care a constatat că sumele au fost prevăzute în bugetele de venituri şi cheltuieli, dar la alt capitol decât ar fi trebuit. Ciurel a considerat că trebuie să recupereze suma fie de la Pandurii, fie de la directorii care au aprobat finanţările, în cazul în care va pierde procesul.
„Respinge excepţia prescripţiei dreptului la acţiune pentru restituirea sumelor virate de reclamantă pe anii 2009 şi până la 05.04.2010. Respinge acţiunea. Obligă reclamanta la 500 lei cheltuieli de judecată către pârâtă. Cu apel. Pronunţată în şedinţa publică din 23.10.2013 la Tribunalul Gorj”, se arată în motivarea dată de judecătorii gorjeni.
Directorul Laurenţiu Ciurel s-a declarat de la început sceptic cu privire la câştigarea acestui proces, spunând că s-ar putea îndrepta pentru recuperarea banilor de la directorii care au aprobat finanţările. „Probabil nu o să câştigăm pentru că, în fond, nu e treaba clubului de unde a primit banii. Noi trebuie să recuperăm acele sume, conform Curţii de Conturi şi de la cine să-i luăm dacă nu de la cei care i-au dat?”, a spus Laurenţiu Ciurel, director CE Oltenia.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.