Condescu intră pe segmentul produselor tradiționale
Condescu intră pe segmentul produselor tradiționale
Ultra - Scurte28 octombrie 2013


Marin Condescu trece de la afacerile din minerit și energie la cele cu produse tradiționale românești. Astfel, la finalul săptămânii trecute, liderul sindical, împreună cu asociaţii săi, au deschis băcănia ”La Boieru”, unde sunt comercializate produse alimentare tradiţionale, multe dintre acestea provenind de la fermele pe care Condescu le deţine la Borăscu şi Bâlteni.
Băcănia este deținută de societatea Gardena River SRL, singura la care Condescu mai este, oficial, asociat, alături de afaceristul Vasile Mitroiu, şi de vechea sa prietenă Mădălina Berbecel. Societatea are ca principal obiect „activităţi în ferme mixte și deţine la intrarea în comuna Borăscu o crescătorie de animale, adică aproximativ 250 de capre, peste o sută de oi şi câteva zeci de vaci.
Mai trebuie menționat și faptul că ferma de la Borăscu nu este singura deţinută de Condescu, liderul FNME fiind proprietarul uneia similare la Moi, în comuna Bâlteni. De asemenea, Mădălina Berbecel, a mai menționat că în viitor oferta băcăniei se va diversifica, urmând să deschidă chiar și un restaurant cu produse tradiționale românești.
„Pe viitor o să avem şi diferite sortimente de pâine, chiar şi produse din carne, dar după ce vom deschide restaurantul, care va fi inaugurat pe 6 decembrie. Va fi un restaurant cu mâncare tradiţională românească. Aveam ferma de capre şi aveam nevoie de un loc unde să desfacem produsele, am făcut această băcănie, unde comercializăm atât produsele noastre, cât şi de la alţi producători bio din ţară”, a declarat Mădălina Berbecel.
Detalii, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.