Condescu: ”Nişte nenorociţi aruncă cu noroi în Pandurii!”
Condescu: ”Nişte nenorociţi aruncă cu noroi în Pandurii!”
Ultra - Scurte11 octombrie 2013

Președintele clubului sportiv Pandurii a răbufnit, într-un final, după o săptână grea, în care a avut de a face cu desciderile mascaților, și a fost chemat la audieri de polițiști.
„Nişte nenorociţi aruncă cu noroi în Pandurii. Nu am averile vehiculate de nişte tâmpiţi. Mi-au fost încălcate toate drepturile”, a răbufnit Condescu.
Mai mult, Condescu condamnă și modul în care au fost făcute descinderile de luni dimineață, spunând că în anumite locații, la ora 5 – 6 dimineața, când au ajuns mascații, erau copii care încă dormeau. Condescu a mai precizat că puteau să îl cerceteze mai întâi, și să îi spună de ce anume este acuzat.
„Dacă n-aş fi avut nebunia de a risca totul, de a face împrumuturi, nu era nimic acum. Nu am averile pe care le vehiculează nişte tâmpiţi. Oricâtă prigoană ar face, mie nu îmi este frică de nimic”, a mai adăugat Condescu.
Totodată, Condescu a spus că va pleca de la conducerea echipei de fotbal în momentul când cel care va vrea să vină în locul său va demonstra public că îşi asumă aceleaşi riscuri pe care și le-a asumat și el, şi va ajuta echipa în perioadele de criză.
Detalii, aici.

3 COMENTARII
  • ergo 12.10.2013 la ora 1:05 am
    Hai ca esti comic rau nea Marine!Pai daca nu ai o avere considerabila cum mama naibii ai declarat ca esti bogat si te apuci de agricultura.Pe de alta parte cum ai putut imprumuta Clubul Pandurii cu 500000 euro suma care pentru oricare dintre noi ceilalti simpli muritori este o avere fabuloasa!?Eu ,ca multi altii ,cred ca fotbalul te-a facut si cunoscut si peste masura de bogat.Bine asta pe fondul prostirii oamenilor cu functia in care ai fost ,,ales,, 20 de ani cea de ,,sindicalist sef,,asa ca lasa vrajeala ca nu mai poti prosti pe nimeni.Si vezi ca te asteapta prietenul Vulpe cel cu care imparteai ,cu ani in urma,banii negri proveniti din diferentele dintre sumele din contracte si cele incasate real de jucatori ba chiar si unii antrenori!
  • liviu 13.10.2013 la ora 21:19 pm
    Condeescule,cum justifici banii deturnati in campaniile electorale ale lui Basescu si ale PDL?Pentru asta nu se sesizeaza nimeniIn special in 2008 si 2009!!!
  • pt ergo 13.10.2013 la ora 23:08 pm
    Vulpe il asteapta pe Calinoiu, cu el a impartit casele din zonele miniere, pe care le-au cumparat, ca sa poata deveni stramutati de lux, adica sa se pricopseasca cu niste viloaie nesimtite, obtinute prin prostirea fostilor proprietari, niste amarati din sate ce au fost rase de minerit. cat despre bogatia lui condescu (nu ca n-ar fi) mai asculta o data emisiunea din care ai inteles ce ai vrut sau ce au vrut aia care-i sopteau in casca prezentatoarei, de se auzea in lavaliera. nen*tu marin incerca sa fie cult si zicea ca a mostenit niste hectare, care-l fac sa se simta bogat
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.