Condescu transferă atacanţi doar de la impresarii cu care joacă table
Condescu transferă atacanţi doar de la impresarii cu care joacă table
Fotbal27 octombrie 2010

Pandurii au marcat doar 138 de goluri în cele 178 de meciuri jucate în primul eşalon !

Pentru puţinii împătimiţi ai fotbalului şi suporteri ai Pandurilor, faptul că echipa târgujiană este una care n-a reuşit să găsească un atacant în cei cinci ani şi jumătate petrecuţi în Liga I nu reprezintă o noutate.
În cele 178 de meciuri jucate în primul eşalon, Pandurii au marcat doar de 138 de ori. Asta înseamnă că suporterii s-au bucurat odată la 1,3 meciuri jucate. Aşa spune statistica. Una dură cu trupa lui Condescu.
Dar cine să marcheze pentru Pandurii? Vârfurile aduse de Condescu şi ai lui s-au numit în ultimii ani Piţurcă, Stromajer, Tilincă, Simion, Raskovic, Andelkovic sau Kamara, doar primul dintrei aceştia reuşind să se facă regretat de o parte dintre suporteri după plecare, dar asta doar din cauza celor aduşi ulterior, atacanţi care au înscris în două-trei sezoane mai puţin decât o făcea Cămătaru într-un singur meci.
De ce s-a ajuns la o astfel de situaţie? Poate pentru că la Pandurii transferă jucători doar impresarii care joacă table cu Condescu, Adrian Ilie fiind probabil unul care pierde în mod constant la acest joc, dar câştigă binişor din aducerea unor petarde de jucători, gen Alnoudji sau Mejia. Sau poate pentru că la Pandurii nu se găsesc bani pentru aducerea unui atacant pur-sânge, cu toate că lotul echipei gorjene este unul atât de stufos. Şi dacă tot vorbim de numărul mare de jucători legitimaţi (şi plătiţi) la Pandurii, să facem un scenariu. Să zicem că s-ar renunţa la ei, iar din salariile de care ar scăpa Condescu şi ai lui ar căuta, aşa cum scrie la carte, un atacant care să nu fie vârf doar în vorbele lui Adi Ilie sau Zvonko Milojkovic. Pare SF, dar dacă totuşi s-ar întâmpla aşa? Dacă ar fi existat în staff oameni care ar fi putut învinge barierele despre care am vorbit, poate ar fi ajuns la Pandurii jucători precum Moraes sau Cassio.
În vară, când era clar că am rămas din nou descoperiţi pe acest post, înainte de închiderea perioadei de transferări, unul dintre impresarii cărora nu li se răspunde prea des la telefon pentru că, probabil, nu prea ştie să joace table, propunea Pandurilor un tânăr atacant brazilian pe nume Bruno da Silva Lopes. Acesta juca, şi o face încă, în Serie B din Brazilia, dar n-a fost interesant pentru Pandurii. Omul şi-a văzut în continuare de treabă şi a marcat în ultimele două luni şi jumătate de opt ori. Adică mai multe goluri decât au înscris Pandurii.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *