Conducerea Energiei vrea în primele șapte,
Conducerea Energiei vrea în primele șapte,
Alte sporturi24 august 2012

Jucătorii sunt mai optimiști

Pentru echipa de handbal a Energiei, conducerea clubului gorjean a stabilit ca obiectiv clasarea în primele șapte la finalul unui sezon ce se anunță extrem de echilibrat, însă, surprinzător, jucătorii par a fi mai optimiști decât oficialii.
Andrei Maioreanu, de curând uns președinte al secției de handbal a Energiei, a stabilit împreună cu președintele clubului, Liviu Țîrcă, și el nou în funcție, dar și cu antrenorii echipei, Liviu Andrieș și Benedict Geamănu, obiectivul pe care echipa trebuie să-l îndeplinească în noul sezon. „Obiectivul sportiv este clasarea între locurile 1-7. Anul acesta este anul în care așteptăm foarte mult de la jucătorii tineri, care se află în momentul în care ei ar trebui să explodeze. Este un an în care ne vom cristaliza nucleul de jucători pentru sezonul 2013-2014 și, în funcție de bugetul anului 2013, vom angaja discuții și mai importante în ceea ce privește atacarea anului respectiv”, a explicat Maioreanu care sunt așteptările pe care le are pentru sezonul care va începe nu peste mult timp.

Asoltanei, cel mai optimist


Obiectivul impus de conducere nu-l sperie deloc pe Alexandru Asoltanei, jucător care vede echipa sa capabilă de performanțe mai mari: „Așteptările conducerii nu sunt foarte mari, sunt realizabile. În ceea ce privește obiectivul clubului cred că putem să ieșim în primele șase și sper să răsplătesc anul acesta că încrederea ce mi-a fost oferită și de antrenori și de conducere prin meciuri și rezultate bune. Am înțeles că obiectivul conducerii este locurile 1-7, eu vedeam echipa în primele șase, poate chiar pe locurile 4-5. Acum să vedem și dacă vom reuși. Într-adevăr, va fi puțin mai greu, cu mai puține echipe, dar eu cred că un loc în primele cinci este realizabil. Eu asta sper. Vom vedea dacă vom și reuși”, a declarat extrema stângă adusă vara trecută de la Minaur Baia Mare.

Dragnea: „Vom avea un sezon extraordinar”

Dorin Dragnea, una dintre puținele achiziții făcute de Energia în această vară, este foarte optimist înaintea începerii campionatului cu echipa gorjeană.
„Mulțumesc celor din conducere pentru încrederea acordată. Am fost foarte bine primit de colegi și conducere. Cred că vom avea un sezon extraordinar de bun având în vedere turneul de la Reșița, unul care, după părerea mea, a fost unul extraordinar de bun”, a declarat noul centru-inter al gorjenilor.

Susținere pentru Andrieș

În ciuda faptului că în ultima vreme s-a simțit o oarecare răceală între noul președinte și antrenorul echipei de handbal, Andrei Maioreanu spune că are încredere în antrenorul Andrieș: „Liviu Andrieș, în condițiile în care a dovedit până acum că este un foarte bun tehnician, eu sunt convins că va duce la bun sfârșit munca începută odată cu pregătirea noului an competițional. Sper că la finele acestui sezon vom putea spune că suntem mulțumiți, că obiectivele noastre au fost atinse. Sunt convins că și după terminarea acestui sezon competițional vom continua cu această conducere tehnică”, a declarat Maioreanu. Acesta nu a dorit însă să comenteze situația ipotetică în care antrenorul nu ar putea să-și ducă echipa în obiectiv, adică în primele șapte echipe din Liga Națională, spunând că este prematur să vorbească despre acest lucru.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.