Conflict între Condescu şi Pîrvulescu?
Conflict între Condescu şi Pîrvulescu?
Fotbal28 iunie 2013

Atât presa locală, cât şi cea centrală, au scris în ultimele zile despre anumite neînţelegeri ce ar fi apărut între Marin Condescu şi preşedintele executiv al clubului Pandurii, Eugen Pîrvulescu, şi că demiterea acestuia din urmă este iminentă. Principalul motiv al conflictului iscat între cei doi ar fi fost opiniile diferite în ceea ce priveşte politica de transferuri a grupării de fotbal gorjene. Mai exact, amândoi ar fi transferat sau au încercat să transfere jucători pe cont propriu, lipsa unor idei şi a unui plan comun de transferuri generând un oarecare haos în conducerea echipei. Gsp.ro a scris miercuri că Marin Condescu îl va numi în locul lui Pîrvulescu pe Felix Grigore, cel care a mai lucrat la Unirea Urziceni şi Universitatea Cluj, articolul fiind scos de pe site după numai câteva ore.
Pîrvulescu a infirmat, însă, zvonurile spunând că a purtat o discuţie cu Marin Condescu, şi că nu sunt niciun fel de probleme. „Am discutat cu domnul Condescu. Am vorbit, m-a sunat şi dânsul după ce a apărut acel articol. Era surprins, nu ştia nici dânsul şi m-a asigurat că nu sunt probleme. O să mergem împreună, vrem să facem lucruri bune, vrem linişte şi vrem să facem lucruri profesioniste”, a precizat Pîrvulescu.
Totuşi, acesta a lăsat să se înţeleagă că nici el nu exclude o eventuală despărţire de Pandurii. „Dacă e să se întâmple, o să primesc cu bărbăţie vestea, nu stau cu capul în pământ, ci cu fruntea sus. Am avut tăria de caracter să mă las de arbitraj cu 2 ani înainte de vârsta limită, aşa că sunt puternic.”
Eugen Pîrvulescu este preşedinte executiv la Pandurii Târgu Jiu din anul 2010. În cele 3 sezoane petrecute cu acesta la cârmă, formaţia târgujiană a obţinut pe rând locurile 13, 7 şi 2,  şi a încasat 3,5 milioane de euro din transferurile de jucători, cel mai scump produs al clubului fiind Alexandru Maxim, care a plecat în ianuarie la Vfb Stuttgart pentru 1,5 milioane de euro.
Amănunte, aici.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.