Contestația lui Davițoiu privind excluderea din PD-L, respinsă
Contestația lui Davițoiu privind excluderea din PD-L, respinsă
Ultra - Scurte22 noiembrie 2013

Contestația prin care Nicolae Davițoiu contesta excluderea sa din PD-L a fost respinsă ca fiind nefondată, după ce a fost analizată de către Comisia Judeţeană pentru Integritate, Statut şi Litigii.  Potrivit preşedintelui PD-L Gorj, Dan Vîlceanu, toţi membrii prezenţi în comisie au votat pentru excluderea lui Nicolae Daviţoiu.
„Din această comisie fac parte Liviu Buciu, Cristian Urucu, Lucian Macavei şi Cornelia Bărăgan. Doamna Bărăgan a lipsit, iar cei trei au votat toţi pentru respingerea contestaţiei formulată de domnul Daviţoiu. A fost respinsă şi contestaţia dânsului privind organizarea alegerilor. Decizia comisiei poate fi atacată în termen de 10 zile la Comisia Naţională de Integritate, Statut şi Litigii de la nivel central”, a declarat Dan Vîlceanu, preşedintele PD-L Gorj.
La rândul său, Nicolae Davițoiu a declarat că nici el, care este membru cu ștate vechi în partid, nu îi cunoaşte pe cei care i-au analizat contestaţia. Mai mult, Davițoiu va depune contestaţie şi la nivel central.
”„Nu îi cunosc pe cei patru. Nu am auzit de ei. Asta e. Ştiţi vorba aia, câinii latră, ursu’ merge. Să fie sănătoşi dacă aşa au votat. Voi ataca decizia pentru că am acest drept. Mie nu mi-au adus nimic la cunoştinţă, aştept să văd motivarea, pentru că nu ştiu nimic. Acum aflu de la dumneavoastră, că nu ştiam”, a declarat Nicolae Daviţoiu, surprins de aflarea acestei veşti.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.