Continuă restricțiile de circulație pe DN66
Continuă restricțiile de circulație pe DN66
Ultra - Scurte5 noiembrie 2013

Restricțiile de circulație pe DN66, între Bumbești Jiu și Petroșani, vor continua și în următoarele două săptămâni, se arată într-un comunicat de presă al CNADNR. Astfel, circulația va fi oprită trei zile pe săptămâna, de marți până joi, șoferii urmând să fie redirecţionaţi pe rute ocolitoare.
„Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că va fi prelungită măsura de închidere a circulaţiei rutiere pe DN 66, pe sectorul cuprins între localitaţile Bumbeşti Jiu – Petroşani, km 93+500 – km 126+000, în zilele de marţi, miercuri şi joi (05, 06, 07 noiembrie 2013 şi 12,13 şi 14 noiembrie) în intervalul orar 9:00 – 18:00, până la data de 15.11.2013 în vederea executării lucrărilor de reabilitare a sectorului de drum menţionat. În acest interval, traficul rutier se va desfăşura deviat în ambele sensuri, pe următoarea rută ocolitoare: pentru relaţia Târgu Jiu – Petroşani şi retur: DN 67, Târgu Jiu – Râmnicu Vâlcea – DN 7, Râmnicu Vâlcea – Sibiu – Sebeş -Simeria – DN 66, Simeria – Haţeg – Petroşani.
În zilele în care circulaţia rutieră este închisă, circulaţia autovehiculelor cu regim de circulaţie prioritară menţionate în Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 195/2002, art. 32, alin. (2), lit. a) şi b) va fi permisă atunci când se deplasează în acţiuni de intervenţie sau în misiuni care au caracter de urgenţă.
Dirijarea şi informarea participanţilor la trafic vor fi realizate de piloţi de circulaţie care se vor afla în permanenţă la capetele sectorului de drum restricţionat. Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte semnalizarea temporară corespunzătoare închiderii circulaţiei”, se mai arată în comunicatul  CNADNR.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.