Copiii foștilor directori din minerit Graure și Burlan, asociați la ferma lui Condescu
Copiii foștilor directori din minerit Graure și Burlan, asociați la ferma lui Condescu
Ultra - Scurte8 noiembrie 2013

Liderul FNME, Marin Condescu, demonstrează, încă o dată, că știe să-ți țină aproape oamenii care de-a lungul timpului s-au dovedit a fi loiali. Astfel, doi directori foarte apropiaţi de Marin Condescu în perioada când acesta conducea, din umbră, complexurile energetice şi SNLO, apar acum, indicrect, ca și asociați în firma Gardena River SRL, singura afacere „la vedere” a cuplului Marin Condescu – Mădălina Berbecel.
Societatea a luat fiinţă, potrivit datelor de la Registrul Comerţului, pe 6 iunie 2012, și se ocupă de administrarea unei ferme situată în Borăscu, în satul Baniu. După cum era de așteptat, din rândul asociaților firmei respective nu lipsesc apropiați de-ai lui Condescu, precum Mădălina Berbecel și Ion Rădoi, directorul administrativ de la Pandurii.
Mai interesant este că, printre asociații lui Condescu în Gardena River SRL se numără și copiii a doi foști directori din minerit, Vlad Andrei Burlan, nimeni altul decât copilul fostului director de la Societatea Naţională a Lignitului Oltenia, Daniel Burlan, și Izabelei Graure, o tânără de 20 de ani din Craiova, fiica lui Octavian Graure, fostul director al Complexului Turceni.
Mai mult decât evident este și că prezența celor doi tineri în firma lui Condescu este doar o modalitate prin care sindicalistul a încercat să le răsplătească loialitatea părinţilor, având în vedere că afacerile firmei Turism Sind Min, cea care se ocupa cu distribuţia biletelor de odihnă şi tratament, afacere de care nu este străină nici Mădălina Berbecel, au mers extrem de bine de când la conducerea SNLO a fost numit Burlan, și în fruntea fostului Complex Turceni a fost avansat Graure.
Detalii, aici.
 

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.