Costoiu a dat cu corectorul pe Târgu-Jiu
Costoiu a dat cu corectorul pe Târgu-Jiu
InvestigatiiUltra - Scurte15 iulie 2014

 

 Campania electorală în urma căreia Mihnea Costoiu a fost ales senator PSD a fost una mai mult decât zbuciumată. Cel care, cu propria mânuță, a semnat adeziunea la Securitate, a ajuns senator cu tot sprijinul autorităților din Gorj, ba, mai mult, Ponta a plimbat un întreg Guvern pe la Târgu-Jiu și Rovinari.
Ajuns senator de Gorj, Costoiu a uitat cât a-i clipi de bătrânii pe care îi îmbrățișa pe drumurile pline de hârtoape și nămoale ale Gorjului și, conform surselor media, vrea să devină președinte al PSD București. Presa a relatat că Mihnea Costoiu l-ar fi pocnit pe Vanghelie care este, ultimul nefiind de acord ca un venetic să vrea șefia la capitală. Costoiu, protejatul Ecaterinei Andronescu, a uitat babele și moșii Gorjului, pruncii de țâță pe care i-a mințit, deși aceștia nu înțelegeau nimic, fapt care nu pare să deranjeze pe nimeni de la Gorj, deși PSD-iștii loco au alergat precum iepurii în călduri pentru a-l scoate pe domn Costoiu senator.
În agitația respectivă, în Târgu-Jiu au apărut „peste noapte“ panouri publicitare gigant, de pe care tovarășul securist Costoiu le zâmbea perfid tâtgujienilor. Campania electorală a trecut, panourile au rămas și nu prea își au rostul, așa că am fost interesați cine e „idiotul“ care a băgat grămezi de bani într-o afacere ce nu produce nimic.

Purtătorul de cuvânt al primăriei, Ramona Evulescu, ne-a spus că sunt mai multe firme care au concesionat teren pentru înălțarea unor astfel de panouri… Bă, neică, sunt mai mult firme, dar panourile seamănă de sunt identice. Amabilă, Ramona Evulescu ne-a informat că firmele ce au înălțat panourile pentru mecla lui Costoiu nu au plătit niciun ban la primărie, ci o să vireze 60% din încasări către municipalitate.
Curioși de fel, am vrut să știm cât a plătit Costoiu pentru a ne rânji zilnic, însă, în afara faptului că ni s-a confirmat o plată pentru două panouri din centru, ni s-a precizat că sumele sunt confidențiale.
Mulțumim purtătorului de cuvânt, însă, care două? Costoiu a fost prezent pe mult mai multe panouri ce se înălțaseră chiar atunci. Faptul că banii au fost investiți în zadar o demonstrează imaginile pe care vi le prezentăm. O parte dintre panouri au rămas albe, iar altele ne îndeamnă să participăm la o campanie pentru curățenia orașului.

Bă, ce șmecheri sunt unii! Cum își permit ei să arunce bani pe panourile lui Costoiu, când lumea chirăie de foame!

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.