Costoiu e mai putred decât pare. Minte sau are probleme cu memoria?
Costoiu e mai putred decât pare. Minte sau are probleme cu memoria?
InvestigatiiUltra - Scurte23 mai 2014

„Sunt prostii, numai minciuni. Nu este adevarat. Nu am fost in nicio scoala”. Este declarația dată ieri de Mihnea Costoiu pentru HOTNEWS.ro, ca replică la materiale de presă și la declarații ale adversarilor politici siderați de maniera profund ilegală în care acest ministru din guvernul Ponta și-a desfășurat campania electorală.

Iată doar două dintre nenumăratele dovezi care atestă că Mihnea Costoiu ori minte la modul foarte nesimțit, ori are probleme foarte serioase cu memoria.
Mihnea Costoiu, campanie ilegală în școală, printre elevi de ciclul primar
[youtube]TNkI1XYubJk[/youtube]
Mihnea Costoiu, campanie ilegală în grădiniță, printre copii de grupa mică
[youtube]j8Ma1my20oU[/youtube]
Orice asemănare cu vizitele făcute în școli și grădinițe, pe vremuri, de tovarășul Nicolae Ceaușescu nu este deloc întâmplătoare.
3 COMENTARII
  • Ion Popescu 23.05.2014 la ora 11:45 am
    Din pacate, toate institutiile sattului, cel putin la nivel local, sunt subordonate mafiei politice! este foarte greu sa fie trantita aceasta haita!
  • kyty 23.05.2014 la ora 13:04 pm
    Acest mincinos inascut ,mi-a fost coleg din pacate la L.T.V , tot un pupincurist era si in anii 88 si 89.Daca aflam noi atunci ca a foast racolat de secu' era vai mama lui de sluga comunista. Ce a facut pt. GORJ acest derbedeu in frunte cu mitomanul national V.PONTA. NIMIC,NUMAI MINCIUNI SI DEZASTRU PE LINE...
  • gorjanul 23.05.2014 la ora 17:05 pm
    Cum dracu a ajuns analfabetul asta Ministrul Educatiei si Cercetarii ? Individul asta pe care il cheama de fapt CITEX FALIMENT ar trebui sa fie in penitenciar nu prin scoli . Ce pot invata elevii de la un tzepar , sa introdus in scoli disciplina ,, Falimentarea Repetata a Intreprinderilor ,, si noi nu stim ? In acest caz i mi cer scuze , la respectiva disciplina este doctor in falimente . Precum si ceilalti ,,ilustrii ,, predecesori si colegi Dr. Plagiatori : Nea' Florin , nea"Ion Costreie si nea" Victoras de la oras . (de la Bucuresti via Novaci ).
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.