Costoiu, senatorul cretinilor
Costoiu, senatorul cretinilor
OpiniiUltra - Scurte22 mai 2014

La alegerile de duminică, 25 mai a.c., se va stabili, cu aproximație, câți cretini sunt în Gorj, numărând voturile pe care le va obține Mihnea Costoiu, candidatul PSD pentru postul de senator pe Colegiul 2.
Dacă Costoiu va fi ales senator, nu va mai putea nimeni să nege că, în Gorj, cretinii nu sunt majoritari.
Argumentele, în cele ce urmează.
Ignorând persoana lui Costoiu și partidul din care provine, este normal ca gorjenii să voteze împotriva lui, ca sancțiune față de modul super-nesimțit în care și-a derulat campania electorală.
A cheltuit zeci de miliarde pe un afișaj extrem de strident, care a acoperit tot județul, în condițiile în care Ponta nu alocă nici banii necesari pentru a asigura rația legală de lapte praf, sau vaccinuri pentru bebelușii gorjenilor.
A cumpărat aproape toată presa pentru a nu ieși la iveală, de pildă, faptul că a falimentat trei întreprinderi din Gorj, că a lăsat pe drumuri circa 3000 de gorjeni, că și-a îndesat în buzunarul propriu sute de miliarde prin devalizarea acelor unități economice. Le-a comandat ode majorității ziariștilor din Gorj, mutilându-i profesional și ruinându-le credibilitatea.
Costoiu nu s-a prezentat la nicio emisiune dintre cele organizate de Tele 3, singurul post de televiziune din Gorj neaservit PSD. De asemenea, nu s-a prezentat la nicio confruntare directă cu contracandidații săi.
A acceptat ca, în această perioadă, zilele orașelor din Gorj să devină manifestări electorale megalomanice, finanțate din bani publici. V-a ademenit, la Bâlteni, de pildă, cu trei linguri de mămăligă, și nici de acelea nu v-ați putut bucura, pentru că a venit poliția și v-a împrăștiat. Demnitari ca Costoiu v-au sărăcit în asemenea hal încât să vă bucurați și să vă vindeți voturile pe trei linguri de mămăligă.
A compromis profesorii și medicii din Gorj, târându-i la nenumărate întâlniri electorale, și făcându-le prezența pe bază de tabel.
A luat în alaiul său, prin județ, majoritatea șefilor de instituții publice, mințindu-i că-i va promova prin ministere dacă-i fac campanie.
De frică, n-a vrut să dea ochii cu cele mai importante categorii profesionale din județ: minerii și energeticienii. Pentru că partidul lui, PSD, și colegul lui de partid Laurențiu Ciurel au distrus Complexul Energetic Oltenia, ducând în pragul disperării cei 19.000 de salariați și familiile lor, Costoiu n-a avut curajul de a intra în cariere, sau de a se afișa cu Ciurel.
Costoiu este preșul pe care se șterge de nămol Adrian Gorun, colegul său din guvernul Ponta, care a ruinat financiar și moral universitatea de stat din Târgu Jiu. Ca ministru al cercetării, Costoiu a tolerat furturile de zeci de miliarde de lei vechi, operate la Universitatea Constantin Brâncuși, sub pretextul cercetării. Pentru a da cu parfum peste uriașul morman de rahat în care s-a transformat această universitate, de când Costoiu este ministru pentru învățământ superior, Tudor Gheorghe a fost adus cu surle și trâmbițe și făcut Doctor Honoris Causa.
Gorjul nu are nevoie, acum, de un senator care închide întreprinderi. Deși în aceste zile s-au cheltuit miliarde pe plimbările cu elicoptere ale miniștrilor lui Ponta prin Gorj, Costoiu n-a inaugurat nici măcar un chioșc de covrigi și n-a înființat nici măcar un loc de muncă. Exact ca Ponta, care de zece ani, de când este deputat de Târgu Jiu, n-a adus în capitala Gorjului niciun investitor și n-a creat niciun loc de muncă!
Pentru că nu-l dă inteligența afară din casă, a recunoscut într-o emisiune de televiziune că, până acum, pentru el și pentru Ponta aducerea de investitori în Gorj n-a constituit o prioritate. Ce altă dovadă mai bună vreți în legătură cu faptul evident că Costoiu e senatorul cretinilor?
Tot Costoiu a distribuit prin Gorj zeci de mii de manifeste în care se laudă că el și Ponta au creat peste 100.000 de locuri de muncă. Încă o dovadă de prostie: cu toate că în Gorj n-au creat niciun loc de muncă, ei se laudă că în alte părți au făcut peste 100.000!
Cu toate că și-a turnat la Securitate colegii și profesorii de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu, Costoiu a avut nesimțirea de a se afișa cu una dintre profesoarele acelui liceu, care l-a omagiat într-un mod aproape scârbos
Din disperarea de a-l scoate senator pe Costoiu, președintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a urlat de față cu presa la judecătorul care conduce Biroul Electoral Județean. Costoiu n-a avut replică, deși întreaga țară a putut vedea că PSD-ul vrea ca magistrații să poarte robe roșii.
Dacă Costoiu și-ar fi făcut datoria față de acest județ ca ministru, ținând cont că este și gorjean, n-ar fi avut nevoie să vină nicio zi în campanie electorală, n-ar fi avut nevoie de tot acest circ.
Doar cretinii pot vota ca senator un milog care umblă după voturi prin curțile bisericilor și se ascunde în biserică de frica unui cameraman și a unui reporter pe care nu i-a putut mânji.
Pe 25 mai, noi, gorjenii, avem ocazia să punem punct umilinței.
Pe 25 mai, țara e cu ochii pe noi.
Gorjenii nu sunt cretini.

2 COMENTARII
  • MMP 22.05.2014 la ora 14:27 pm
    Nu sunt cretini, dar ati pus gresit problema. Situatia e mai complexa de-atat. Dar PSD va iesi, pentru ca aici nu sunt optiuni reale. Dovada este chiar dl Savoiu. O fi el baiat bun, dar reprezinta un partid catastrofal, cu un lider care e cunoscut pentru ca a semnat contractul nenorocit cu Chevron sau ca a vrut sa dea 3 miliarde de euro Ungariei, pe nimic. Deci, pe cine votam? Iar o optiune reala nu poate aparea in judet, decat la Bucuresti care sa iradieze si aici. Cata vreme tinerii nu se implica si nu dau semne ca s-ar implica, nu va aparea nimic nou aici.
  • dezamagitul 26.05.2014 la ora 16:00 pm
    Vorba unui ,,clasic"p.s.d-ist in viata:e cretini si e si multi(clasicul fiind bine-inteles Vanghelie)Probabil ca majoritatea televizoarelor din gorj sunt reglate la spalatoria de creere de la pastorul Gadea si toti Ciuvicii de la A3.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.