Cotojman: “Bârcă nu va candida la șefia PD-L Gorj. A făcut anunțul doar pentru deliciul presei!“
Cotojman: “Bârcă nu va candida la șefia PD-L Gorj. A făcut anunțul doar pentru deliciul presei!“
Ultra - Scurte10 octombrie 2013

Liviu Cotojman, primarul din Roșia de Amaradia, crede că Ion Bârcă și-a anunțat candidatura doar pentru deliciul presei, și nu crede că este serioasă decizia primarului din Turburea. Mai mult, Cotojman este convins că Bârcă nici nu își va depuna candidatura pentru șefia PD-L Gorj.
“E doar o intenție exprimată pentru deliciul presei. Dan Vâlceanu va câștiga alegerile din 16 noiembrie, indiferent ce contracandidat va avea”, a declarat Cotojman.
De asemenea, Liciu Cotojman a declarat că nu știe la cine s-a referit Ion Bârcă, atunci  când a declarat că are susținerea unor foști membri PD-L care, în trecut, au avut rezultate notabile în bătăliile electorale.
“Dacă se bazează pe sprijinul domnului Liviu Andrei, atunci se bazează pe un sprijin inexistent. Deocamdată, Andrei este înalt funcționar public și nu se poate implica în campania domnului Bârcă”, a mai precizat primarul din Roșia de Amaradia.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • vasile v 10.10.2013 la ora 19:42 pm
    Iata pe cine se bazeaza Barca la alegeri, membrii care au muncit in PDL si au fost exclusi. Pe fica , pe mama sa si pe cumnata. Nevasta zice ca nu-l sustine pentru ca a ramas repetent in clasa a x-a la seral ,
  • gorjanul 10.10.2013 la ora 20:17 pm
    Las' ca da el Barca BAC ul si vedeti voi cum se face Senator ,,,,,
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.