Criblură cât nuca pe DN 67, continuă batjocura, Weber a mințit!
Criblură cât nuca pe DN 67, continuă batjocura, Weber a mințit!
Investigatii7 septembrie 2017

Continuă așa-zisa ”modernizare” a DN 67, în ciuda asigurărilor date de deputatul Mihai Weber, care a anunțat încă de luna trecută, în două rânduri, că se sistează orice operațiune pe drumul respectiv. Asta s-a întâmplat doar după ce însuși Weber s-a ales, pe acel drum, cu parbrizul spart, la una dintre limuzinele sale. Abia atunci, Weber a pus mâna pe telefon și a vorbit atât cu Liviu Dragnea, președintele PSD, cât și cu ministrul Transporturilor, Alexandru Răzvan Cuc, în legătură cu batjocura de pe DN 67. Imediat după aceea, Weber a declarat, triumfalist, că datorită lui s-a sistat împrăștierea haotică de criblură, pe DN 67.
Minciuni! În tot acest timp, a continuat ”modernizarea”, pentru ca mafia care patronează drumurile din Oltenia să-și poată încasa milioanele de euro cu care s-a bugetat această batjocură.
Iată ce ”tornade” de criblură se ridicau ieri, pe DN 67, în urma tirurilor…

Nu mai departe de miercuri, 6 septembrie, pe multe porțiuni din DN 67 s-a împrăștiat criblură cât nuca, așa cum se poate vedea în fotografiile de mai jos …



Ca urmare, alte câteva zeci de persoane s-au plâns pe facebook că s-au ales în aceste zile cu alte avarii la autovehiculele lor. În toate declarațiile sale publice, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu Jiu, Ion Tudor, a continuat să ia apărarea constructorului. De altfel, cu câteva săptămâni în urmă Ion Tudor a spus că cei care și-au avariat mașinile sunt … dobitoci.

Pentru a clarifica aceste aspecte, am sunat la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova. Inițial, mi s-a cerut să revin telefonic pentru a sta de vorbă cu purtătorul de cuvânt, după care am fost anunțat că acea structură nu are purtător de cuvânt! Mai mult, conducerea Direcției a refuzat să poarte orice discuție telefonică.
Vom reveni cu detalii incredibile în legătură cu firma căreia i s-a atribuit ”modernizarea” DN 67 și cu modul în care patronează actuala conducere a DRDP Craiova mafia drumurilor din Oltenia.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.