Cristian Elena, atac dur la Vâlceanu: ”Este un mare pervers politic!”
Cristian Elena, atac dur la Vâlceanu: ”Este un mare pervers politic!”
Ultra - Scurte15 octombrie 2013


Cristian Elena, consilierul local de la Padeș, recent exclus din PD-L, este extrem de supărat pe conducerea partidului, pentru că nu a verificat modul în care s-a decis excluderea sa de către organizația locală din care făcea parte. În replică, Dan Vâlceanu susține că implicarea sa în acest scandal nu era necesară, în condițiile în care aproximativ 50 de oameni au votat excluderea lui Elena din partid.
”Nu am cu ce să fiu de acord, încerc să las organizaţiile să aibă propria lor viaţă, internă, acolo. Nu pot să mă duc peste tot să le spun ce să facă, atunci n-aş mai avea nevoie de organizaţiile locale. Din câte am văzut în procesul verbal, au fost toţi pentru, 50 şi ceva de oameni şi eu să zic nu? Acolo era o problemă între consilierul respectiv şi toată organizaţia. N-a avut niciun vot împotriva excluderii, toţi au fost pentru. Ce aş putea eu să mai adaug? A decis CCL-ul, nu eu. I-am spus şi lui că atâta timp cât nu găsesc un consilier din colegii lui care să-mi spună că are şi Elena dreptate, niciunul nu zice aşa, nu am ce să fac”, a declarat Vâlceanu
Răspunsul lui Vâlceanu nu i-a fost pe plac lui Cristian Elena, care, la aflarea veștii că președintele PD-L Gorj nu-i va schimb soarta, a lansat o serie de injurii la adresa acestuia.
„Un jeg politic, asta este. Acest individ a vândut funcţia de viceprimar la Padeş, sunt în tandem. Acest om trădează PDL la Gorj şi cu mine n-a vorbit nimic. L-am sunat şi nu mi-a răspuns. Este un mare pervers politic. Chiar dacă e plin de euro-dolari, nu mi-e frică de el. El a dat mâna cu acest escroc de la Padeş şi-şi fac jocuri politice, îşi bat joc de o groază de oameni. Are contracte cu statul, are afaceri cu statul, normal că e şantajabil. Care 50 de oameni au fost prezenţi? A fost la Cerna Sat duminică la băut şi la mâncat la Troacă acolo, am probe. El, cu Modrea şi cu alţii”, a declarat Elena.
Detalii, aici.

2 COMENTARII
  • anna marya 26.11.2013 la ora 19:43 pm
    ar trebui sa iti vezi de treaba ta , sa stai la pensie si sa nu mai comentezi despre alte persoane .... Mitu
  • anna marya 26.11.2013 la ora 19:44 pm
    ar trebui sa iti vezi de pensia ta si sa stai la locul tau pentru ca nu e omeneste ....Mitu
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.