Cu sau fără Grigoraș?
Cu sau fără Grigoraș?
FotbalSport24 mai 2012

Nici nu s-a terminat bine singurul campionat cu adevărat fără griji pentru Pandurii că au și apărut semnele de întrebare asupra continuării proiectului echipei gorjene cu Grigoraș la timonă.
Imediat după ultimul joc disputat la Târgu Jiu, Grigoraș a ținut să avertizeze că nu mai e dispus să accepte mediocritatea și a pus în gardă conducerea Pandurilor că ar părăsi Târgu Jiul în cazul în care simte că nu se pune umărul la obținerea unei performanțe majore în sezonul viitor. Grigoraș a plecat în vacanță, dar înainte de a-și pune echipamentul de pescar a lansat o serie de înțepături la adresa conducerii. Grig a vorbit de unele presiuni, subiect pe care însă nu l-a dezvoltat, presiuni cu care și-a motivat și unele ieșire nervoase precum cea de după meciul cu FC Vaslui, a adus în discuție unele restanțe financiare, despre care însă s-a grăbit să spună că e sigur că se vor achita, a mai spus despre terenul de antrenament că este cel mai prost din Liga I și a ținut să menționeze că nu vrea să facă grădiniță la Pandurii când a fost întrebat de un tânăr junior proaspăt adus în curtea echipei gorjene.
Pentru ca atenționările să capete greutate, ulterior am avut parte de o săptămână plină de declarații ale antrenorului Pandurilor în care acesta le-a arătat pisica, cum se zice pe românește, șefilor săi de la Târgu Jiu. Ba că e vorba de oferte de la arabi, ba că echipe din România i-ar pune pe masă proiecte mai tentante, mesajele lui Grigoraș au avut permanent aceeași țintă, conducerea Pandurilor. Percepută la un moment dat ca principală amenințare pentru pierderea antrenorului, varianta Ghencea a picat destul de repede după ce Gigi Becali l-a racolat pe Reghencampf, însă Grigoraș a dat apă la moară celor care îl vor în Giulești și a declarat că n-ar spune nu unei oferte venite de la George Copos, menționând însă că, pentru a ajunge în potcoavă, are nevoie și de acceptul lui Condescu.
Până la urmă, toate mesajele antrenorului par să fi ajuns la destinație, iar conducerea clubului gorjean a dat o replică interesantă. „Grigoraș nu pleacă, ci îi propunem chiar prelungirea actualei înțelegeri pe care o avem cu el”, spun conducătorii Pandurilor, care însă trebuie să nu uite și de pretențiile tehnicianului.
Ultimele semnale venite dinspre cele două tabere par să confirme faptul că Grigoraș nu va pleca în această vară de la Pandurii, dar reacțiile viitoare ale antrenorului sunt de urmărit. Așa cum de urmărit vor fi și mișcările conducerii clubului târgujian pe piața transferurilor, acolo unde, pentru a fi pe placul lui Grigoraș, Pandurii nu trebuie să-și piardă jucătorii de bază, dar și să aducă 3-4 jucători care să intre în primii unsprezece, așa cum a cerut tehnicianul.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.