Cum i-a croit Gorun drum, înspre viitorul luminos, fiicei Luminiței Popescu   
Cum i-a croit Gorun drum, înspre viitorul luminos, fiicei Luminiței Popescu  
InvestigatiiUltra - Scurte6 noiembrie 2014

 

Gorun i-a plătit în 2013 lui Ghizdeanu 546 milioane lei vechi, din bugetul UCB, ca taxă de protecție. Ghizdeanu a angajat-o pe fiica Luminiței Popescu. Aceasta a falsificat un înscris, în beneficiul lui Gorun. La schimb, Gorun a primit-o la doctorat.
Imediat după instalarea sa ca secretar general al Comisiei Naționale de Prognoză, Gorun și-a angajat la UCB șeful din Guvern, pe Ion Ghizdeanu, contra unui salariu regesc, la fel cum făcuse și cu fostul lui șef din Guvern, Andrei Marga. Este clar pentru toată lumea, prin urmare, că bugetul UCB este destinat în special rezolvării problemelor lui Gorun și pentru plătirea de taxe de protecție către persoanele cu care trebuie el să se pună bine.
Conform ultimei sale declarații de avere, Ghizdeanu a primit de la UCB, în 2013, colosala sumă de 546 milioane lei vechi. În realitate, prestația sa efectivă în beneficiul UCB a fost aproape nulă. Dar, din moment ce el e șeful domnului Gorun, să fie primit!
insert-1
Imediat ce a fost angajat la UCB, Ghizdeanu a angajat-o, la schimb, la Comisia Națională de Prognoză, pe fiica Luminiței Popescu. Un troc mai mult decât penal și mai mult decât scârbos.
insert-2
Firește că Luminița Popescu s-a achitat într-un mod specific de Adrian Gorun! Dar cum a rezolvat aia a mică datoria la Gorun? Într-un mod cât se poate de descalificant pentru un viitor magistrat care, dacă procurorii și-ar face treaba, ar ajunge cel mult în dialog cu alți magistrați, nu în aceeași branșă cu ei.
luminita popescu recunoscatoarea
După ce GORJNEWS a probat că Gorun l-a plagiat pe savantul francez Paul Claval, inclusiv printr-un interviu realizat cu acesta, am fost acționați în judecată. Gorun a adus ca probă un înscris contrafăcut în complicitate cu Popescu Mirela Alexandra. Pentru că Gorun se curentează dacă se atinge de o tastatură, se pare că fiica Luminiței Popescu i-ar fi trimis un mail lui Paul Claval, în numele lui Gorun. Practic, Gorun se oferea să îi dovedească lui Claval că nu l-a plagiat, trimițându-i lucrarea sa scrisă în limba română, deși profesorul francez nu este cunoscător al limbii române și, prin urmare, nu se putea edifica pe această cale dacă Gorun l-a plagiat sau nu. În așa zisul mail de răspuns, profesorul francez îi comunică adresa sa poștală, pentru ca Gorun să-i poată trimite, ulterior, cartea sa în limba română. Paradoxal, în același mail în care-i comunică adresa, Claval susține că a citit deja integral cartea pe care Gorun nu i-o trimisese încă!!!  Știm, e nebunie, dar nu noi am născocit-o!
insert-3-
În conținutul documentului falsificat, a fost ștearsă așa-zisa adresă de e-mail a lui Claval, tocmai pentru a nu se putea verifica autenticitatea acesteia și a corespondenței. Iată și traducerea acestei plastografii ordinare, la realizarea căreia a participat și viitorul magistrat Popescu Mirela Alexandra:
traducere
Ulterior, noi am purtat o corespondență reală cu Claval, care ne-a trimis documentul atașat.

insert-4Iată și traducerea:
traducere 2
În scrisoarea respectivă, profesorul francez arată următoarele:
– Că o parte importantă din lucrarea lui Gorun este alcătuită din parafrazări ale textului lui Claval, aspect pe care profesorul francez îl cataloghează ca fiind ILEGAL
– Că, în versiunea în franceză a cărții sale, tipărite ulterior, Gorun a denaturat sensul susținerilor originale ale lui Claval, întrucât Gorun a procedat într-o manieră non-științifică: întâi a tradus textul lui Claval în română; apoi, în versiunea în limba franceză a cărții lui Gorun, reclamantul a re-tradus din română în franceză, în loc să ia direct pasaje în franceză, în forma originală, din textul lui Claval
–  Că i-a cerut lui Gorun să corecteze denaturările produse prin maniera non-științifică de scriere a cărții sale în franceză
–  Că Gorun nu a respectat uzanțele academice, citând prea abundent din cartea sa originală.
Mai mult, Claval ne dezvăluie că, deși l-a plagiat, Gorun a fost atât de nesimțit încât i-a cerut să-i scrie prefața.
Deși noi am defăimat ca fiind fals documentul confecționat de fiica Luminiței Popescu, Tribunalul Gorj ne-a refuzat punerea în mișcare a procedurii de înscriere în fals.
Lucrurile se răstoarnă și iată-l, acum, pe Gorun dator la Popescu Mirela Alexandra. Cum s-a stins această datorie? Acceptând-o la doctorat pe fiica Luminiței Popescu.
insert-5
Nu vă e greață de acești grețoși? Și nouă!
gheorghe-radu
Notă: Ne vom face timp să probăm și cine se ascunde, de fapt, sub niște robe de judecători, la Judecătoria Târgu Jiu și Tribunalul Gorj. E suficient să vă spunem că în mușamalizarea falsului produs de fiica Luminiței Popescu și de Gorun este implicat sub propria-i semnătură inclusiv nefericitul președinte al Tribunalului Gorj, Gheorghe Radu, care s-a dovedit a fi mai mult împotriva justiției decât în slujba ei. Tipic, pentru Gorj.

    Adaugă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată.