Cum se pot salva Pandurii de la retrogradare
Cum se pot salva Pandurii de la retrogradare
Sport4 mai 2010

E stabilit: pandurii vor avea o primă colectivă de 200.000 de euro, dacă se salvează de la retrogradare. Întrucât e imposibil să se mai salveze pe teren, propun ca euroii să fie investiţi în meniul de la masa verde.  Numai aşa, în timpul siestei, federalii vor găsi din nou altă echipă cu gazonul tuns neregulamentar, care să retrogradeze în locul nostru. Detalii, în Pandurul.

PSD Gorj are probleme cu mărunţişul, deci nu va putea onora la timp taxa lunară de numai 5000 de lei, impusă de Victor Ponta pentru stingerea datoriilor organizaţiei centrale. Amănunte, în Pandurul.
Potrivit cotidianului Gorj Domino, la Baia de Fier sunt în derulare două licitaţii cu scoruri de neam prost.  Tot în Gorj Domino citim că primarul Turceniului, Ion Iordache, a alocat – în plină recesiune economică – 5 miliarde lei vechi, bani publici, pentru instruirea şi perfecţionarea angajaţilor primăriei.
Din Pandurul aflăm că profitul CE Rovinari a scăzut, în primul trimestru, de 30 de ori faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, iar cifra de afaceri este cu 25%, ca urmare a scăderii cererii pe piaţa de electricitate.
Minerii din SNLO intră din nou în şomaj tehnic, pentru o lună. Amănunte în Ediţie Specială de Oltenia şi Pandurul.

2 COMENTARII
  • ionescu vasile 12.05.2010 la ora 14:51 pm
    Au ultima sansa sa devina eroii gorjului - aruncarea in jiu unde e apa mai mare - cu condeescu in frunte.. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i odihneasca.
  • kostas Pawadan 18.05.2010 la ora 8:37 am
    Cand nu vor mai juca la casele de pariuri.
Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.